Kalandorok kíméljenek – megérkezett a családalapításra vágyók társkeresője

2022. szeptember 22. 21:47

Szigorú ellenőrzési folyamaton kell átesnie annak, aki csatlakozni kíván a Reddi közösségéhez.

2022. szeptember 22. 21:47
null

Az online társkeresés rengeteg buktatóval is járhat – elég csak a kamuprofilokra, a személyes találkozók hiányára és a felek különböző érdekeire gondolni. Az oldalak és applikációk népszerűsége azonban továbbra is töretlen – mutatott rá az Independent.

Az utóbbi időben sokan nehezményezték, hogy bizonyos alkalmazáskon a komoly kapcsolatok, a gyerekvállalás és házasság nem feltétlenül tartozik a regisztrálók szándékai közé. Ennek a piaci résnek a betöltésére jött létre a Reddi nevű applikáció.

Az alkalmazást egy mentálhigiénés szakember, Stacy Thomson álmodta meg, amely elmondása szerint egy

A cikkből kiderült, hogy a 43 éves Stacy 2021-ben spermabankhoz fordult, hogy gyermeket szülhessen, miután „kifutott az időből, hogy partnert találjon a családalapításra”. Az általános társkereső alkalmazásokat túlságosan hétköznapinak találta ahhoz, hogy megtalálja az erre alkalmas partnert, ami arra késztette, hogy elgondolkozzon egy speciális társkereső elindításán.

Ezt a gondolatot továbbfűzte, miután megtekintett egy rövidfilmet a párkeresés jövőjéről – ami mélységesen elkeserítette – , majd kutatásokat végzett azok körében, akik elkeseredésükben már feladták az ismerkedés, így a családalapítás gondolatát is. 

„Megijesztett. (...) Rájöttem, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Sok nő dönt úgy, hogy egyedül vállal gyereket, a férfiak pedig sokszor minden esély nélkül bíznak benne, hogy akár idősebb korban, de megtalálják az igazit, akivel családot alapíthatnak” – idézi Thomsont az Independent. 

Nem mindenki csatlakozhat

Mint kiderült, a júliusban indult REDDI még gyerekcipőben jár, jelenleg kétszáz ember van várólistán. Annak,

aki ebbe s közösségbe be akar kerülni, szigorú ellenőrzési folyamaton kell keresztülmennie,

így az alkalmazás ötletgazdái szerint sokkal kisebb a valószínűsége annak, hogy olyan regisztrált is legyen oldalon, akinek más a szándéka. 

Az applikációt 2023-ig lehet ingyenesen kipróbálni, ezt követően tervezik az előfizetéses rendszer bevezetését, amellyel tovább szűrhetik a regisztrálókat, így növelve az applikáció biztonságát – ismertette a portál.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2022. szeptember 23. 14:38
Na! Printfalvi? Vajon verdesi majd magát a földhöz? Végül is Hodász mér lecsengett.....Homonnay meg pláne.
DoomGuy
2022. szeptember 23. 04:14
Csak egy szokásos karrierpicsa, aki gondolom masszívan végigjárta a faszkörhintát, aztán 43 évesen, miután pár éve csattant a "Falon", mert addig az isten faszija is túl béta volt neki, hirtelen a spermabank lett a megoldás, mert elég a sejt, apa nem kell, azzal csak a baj volt addig is. Had morzsoljak el egy könnyet és egy spermasejtet. Szokásos, mai, hülye, modern picsa. 0 alkalmazkodás, 0 tolerancia, csak az alfafasz, de még az sem jó. Ahelyett, hogy elmacskázna, mégis beüt az evolúció és a gyerek utáni vágy. Azt meg "rendel az eBayről, hiszen 2022. Majd letöltjük a netről.. Az itteni bölcsészek meg örömmel zabálják, hogy "mekkora vívmány", szinte trend! A lószart mama!
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 23. 00:35
A fideszeseknek amúgy már létezik saját érdeklődési kör szerinti társkereső: a pedofil-nyilvántartás.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 23. 00:24
Családalapításra vágyók társkeresője. Magyarországon kelendő lenne egy olyan applikáció, ami aszerint párosítaná össze az embereket, hogy hogyan tudnák minél maximálisabban kiaknázni a családoknak járó állami kedvezményeket, CSOK-ot, SZJA-mentességet, gépkocsi vásárlási kedvezményt, stb. Mindenki beletáplálná korát, gyerekei számát, megcélzott ingatlanok, járművek számát, jövedelmét, SZJA-ját, és a gép kidobná, hogy milyen kombinációkban jönne ki a legtöbb lóvé. Külcsín, belbecs nem számít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!