Kislány, krumplinak vagy Krúbinak semmiképpen se szülj gyereket!

2023. augusztus 17. 20:22

Egy nemzet életében a legfontosabb kérdés, feladat: megmaradni.

2023. augusztus 17. 20:22
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Fiúk és lányok a hegyről
Kislány krumplinak vagy Krúbinak vagy hogy hívják semmiképpen se szülj gyereket, mert az élmények hajszolása közben úgy sem lesz rá ideje, hogy foglalkozzon vele vagy ha mégis akkor ugyanolyan hülyévé neveli, mint amilyen ő maga és sajnos a középosztálybeli kortársainak egy jelentős része manapság.
Miért mondom ezt?! Először is nézzük meg az egyik állítólag népszerű számából egy szövegrészletet, amely a nemzeti kormány családbarát intézkedések közül az egyiket volt hivatott kifigurázni: 
»Családalapítás,
Családalapítás,
Három gyereket adjál kislány,
Ne jöjjön be nekem a sok sok migráns.«
Nyilván krumpli úrnak és kisded módon viselkedő barátainak újdonság, ezért a kedvünkért még egyszer leírom, hogy egy nemzet életében (jó,jó a német népnél már rég nem) a legfontosabb kérdés, feladat: megmaradni.”

Nyitókép: Facebook/Nagy Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. augusztus 19. 11:02
Kötterszoponc permanens felszopása mutatja, hogy orbit moslék bandájában nincs felső határa a gazda kényeztetésének.
Palatin
2023. augusztus 18. 20:53
Az O1G ugye Orbánról szól, és több jelentése is van: Ha a teljesítményét nézzük akkor: ORBÁN EGY GIGÁSZ, Ha a politikai képességét nézzük : ORBÁN EGY GÉNIUSZ, Ha a karizmáját nézzük, akkor: ORBÁN EGY GURU. De akik a G-ben a megterméknyités legendás folyadékát vélik látni azoknak is igazuk van. Orbánnal valóban lehet reklámozni még a spermát is. Van öt szép, okos gyereke. Ö még spermadonorként is karriert csinált volna. Az a gyanúm, hogy Gyurcsány Orbánt igazából inkább ezért irigyli és támadja, és nem igazán a politikai utólérhetetlensége miatt. Gyurcsány ugyanis szerintem egyáltalán nem akar miniszterelnök lenni, csak élvezi ezt az ellezékiesdi komédiát. Nincs felelössége, nem kell csinálnia semmit, óriási zsozsókat vág zsebre, és pofázhat. Hülye lenne ezt egy felelösségteljes, fárasztó iszapbirkózással felváltani. Na szóval, a szép ebben a O1G-ben minösítésben az, hogy Orbán mégcsak nem is a hívei között hiresedett el ebbeli minöségeit illetöen, tehát elfogultságról nem lehet szó
Palatin
2023. augusztus 18. 20:51
Annak az országnak a demokratikus voltához nem férhet kétség, ahol még a csürhe legalja is élvezheti a véleményszabadságot. Nyugaton ilyesmiért börtön jár.
Palatin
2023. augusztus 18. 20:48
Krúbi váltja Pankotai Lilit? Gyurcsány nem talált jobbat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!