Randiapp indult a jobboldaliaknak Franciaországban

2023. június 20. 07:39

„A hazaszeretet soha nem volt még ilyen romantikus.”

2023. június 20. 07:39
null

Jobboldali társkeresőt indítottak Franciaországban – ez is azt bizonyítja, hogy egyre többen húznak jobbra az országban, írja szakértőre hivatkozva a Euronews.

„A hazaszeretet soha nem volt még ilyen romantikus” – ez a mottója a Droite au Coeur nevű, első jobboldali francia társkeresőnek, amelynek célja, hogy összehozza a hasonlóan gondolkodókat. 

A Droite au Coeur francia szójáték egyszerre jelenti azt, hogy „egyenesen a szívedhez”, illetve, hogy „a szív jobboldalán”. A társkereső június elején indult, de csak mostanra készült el a mobilalkalmazás. A felület célja, hogy összekösse azokat a „férfiakat és nőket, akik büszkék a hazájukra". Az alapítók szerint a felületet használók értékrendjük szerint büszkék francia, keresztény gyökereikre, és szeretnék megőrizni vallásukat és kultúrájukat. 

Az alapítók hangsúlyozzák, az alkalmazás egyetlen politikai párthoz sem kapcsolódik. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vitamin
2023. június 20. 10:38
Az a jó a jobboldali beállítottságú nőkben, hogy nincs péniszük.
röviden
2023. június 20. 08:40
Ha már ez is politikai alapon megy, akkor baszhatjuk.
Ficium
2023. június 20. 08:38
Lehetne itthon is!
ujujuj
2023. június 20. 08:20
Azt várom, hogy mikor lesz saria randiapp. Nők természetesen nem kezelhetik, a helyettük a bátyjuk tárgyal a potenciális vevő... akarom mondani udvarlóval. Fénykép a nőkről nincs, mert azt allah nem szereti, a férfiakről meg minek. A nők adatlapján van licitáló modul is, ahol meg lehet tenni a téteket euroban, kecskében és robbanóanyagban is. Kár, hogy nem vagyok programozó szerintem nagyot kaszálnék vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!