Blikk: Hosszú Katinka gyermeket vár, nem tér vissza az élsportba

2023. február 26. 15:15

A bulvárlap úgy tudja, többé már nem a sport lesz az első a világhírű úszó életében.

2023. február 26. 15:15
null

Gyermeket vár Hosszú Katinka, írja egy bennfentes forrására hivatkozva a Blikk. „Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni”, fogalmazott a lap informátora. A Blikk kérdéseket küldött a világhírű sportoló menedzsmentjének is az ügyben, ám egyelőre nem kaptak választ. 

Cikkükben emlékeztetnek: azt követően, hogy Hosszú tavaly nyáron ismét megházasodott, sokkal visszavonultabb életet él, a közösségi médiában sem aktív, néhány bejegyzést tett csupán közzé. Az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor a közelmúltban arról beszélt, az Iron Lady a válogatottól függetlenül, Tenerifén folytatja felkészülését a soron következő versenyekre. 

A családalapítás azért sem lenne meglepő, mert az ifjú pár már tavaly sem rejtette véka alá, hogy ez még az olimpiánál is fontosabb, emlékeztet a Blikk. 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugdijas45
2023. február 28. 13:50
Helimortza: ... hogy nem vagy normális, az biztos.
Menhetten
2023. február 28. 07:59
Abbahagyta a teljesítménynövelő szereket, hogy tisztuljon ki a szervezetéből. A fantasztikus sikerek így elmaradtak.
blondibarbi
2023. február 27. 04:02
Jó döntés, én csak gratulálni tudok hozzá. Ő már letette a magáét az asztalra. :-)
Isten jobb keze
2023. február 27. 01:14
Hát amit sz utóbbi időkben művelt a medencébe, jól is teszi! Természetesen az előzőeket szívből köszönjük, de a leégésből már nem kérünk tovább! Kellemes, és szép babavárást kívánunk, és jó egészséget! Mi magyarok meg várjuk a következő egérkét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!