Merre tart a NER-repülő?

2021. március 08. 15:20

Ez a rohadt vírus olyan kormányzati mélyrepülésbe taszította az országot, amelynek jeleit lehetetlen eltüntetni a radarokról.

2021. március 08. 15:20
Tamás Ervin
Jelen

„A hét legbizarrabb híre az volt, hogy nem érhető el többé a repülőgépek útjait követő oldalakon, hol jár a NER magánrepülője, amely többek között Mészáros Lőrincet és a hozzáfogható, érdemekkel és vagyonokkal teli bajtársakat viszi el a szmogos, ködös Budapestről családi kiruccanásokra, elegáns vagy egzotikus, napsütötte fertályokra. Utolsó nyilvánosságra került célpontja a Maldív szigetcsoport volt. Oda már, a magyar lakosság többségével ellentétben, betéve tudta az utat az OE-LEM lajstromjelű jószág, arrafelé szép a tenger, buja a növényzet, szuperek a szállodák.

Csakhogy a kormányzati radarról most nem csak az árulkodó útvonalak tűntek el, hanem minden. Ugyanakkor radar nélkül is előjött mindaz, aminek a megírásához az embernek már semmi kedve. Ez a rohadt vírus olyan kormányzati mélyrepülésbe taszította az országot, amelynek jeleit lehetetlen eltüntetni a radarokról, becsomagolni önérzetes vagy az ellenfelet ócsárló dumákba, leplezni a befoldozhatatlan lékeket elszenvedő kommunikációs hadicselekkel.

Kibújt a szög a zsákból? Ugyan. Már rég több a szög, mint a zsák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2021. március 08. 23:22
Most éppen Izrael felé.Akarsz felszállni?
kronosz85
2021. március 08. 19:34
Ez a bolond párhuzamos valóságban él?
mustarharmas
2021. március 08. 18:01
Hát igen, a kialakult újgazdag elit, mértéktartás és tisztesség nélkül tobzódik a luxusfogyasztásban. De ahelyett, hogy visszavennének ebből ez irritáló gyakorlatból, inkább mindenféle egyéb intézkedéssel tüntetnék el a nyomokat. Lásd dróntörvény, vagy a luxusrepülő útvonalának levétele a flight radarról vagy éppen 2,5 milliárdal megtolt após. Ezzel nem lesz könnyű 22-ben nyerni. Orbánnak le kellene állítania ezeket a pofátlan eseteket, ha már maguktól nem tudnak önmérsékletet mutatni.
briganti
2021. március 08. 17:48
tamás, tamás, te vadbarom! szar lehet ennyi kicsinyes rosszindulattal élni.....remélem bele is betegszel.... nagyon megdolgoztál érte, te mosladék vörös tetű...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!