Lázár János: Szentkirályi Alexandra kihívói olyan férfiak, akik vidéken nem tudnának boldogulni (Videó)

2024. május 02. 20:58

Szentkirályi Alexandra határozott vezetése megteremtheti végre a partnerséget a kormány és a főváros között.

2024. május 02. 20:58

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Támogatja Lázár János Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelöltet. Az építési és közlekedési miniszter Facebook-videójában kiemelte, a kormánypártok jelöltjének győzelme esetén végre kialakulhatna a partnerség a főváros vezetése és a kormány között. Ez Budapest és a vidék érdeke is, valamint a 

Amikor bénázó férfiaktól magabiztos nők veszik át az irányítást, az mindig jó eredményeket produkál. Szentkirályi Alexandra kész rendet rakni Budapesten – tenni akarásával, megoldó képességével újra lendületbe hozza a fővárost 

– hangsúlyozta Lázár János. Megjegyezte: Szentkirályi Alexandra kihívói olyan férfiak, akik vidéken nem tudnának boldogulni.

A politikus videója itt tekinthető meg:

Szentkirályi Alexandra korábban már többször is helyretette Karácsony Gergelyt. A napokban a fideszes főpolgármester-jelölt arra figyelmeztette a jelenlegi főpolgármestert, hogy tartózkodjon szexista megjegyzéseitől. 

Azzal, ahogy folyamatosan kivagyi, arrogáns megjegyzéseket tesz női kihívójára, nemcsak azt árulja el, hogy tele a gatya, de még meg is sért ötmillió magyar nőt az országban. Én, nő létemre sokkal tökösebben vezetném a várost, mint Karácsony! 

fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. május 03. 19:38
reinstand-2 21:30 "A magyar vidék miattuk élhetetlen. Amikor a szájukra veszik a “vidék” szót, akkor kizárólag a politikai haszonszerzés jár a fejükben." Tökéletes diagnózis - rohadjanak meg a NEMZET tönkretételéért!
Valodi
2024. május 03. 19:33
F_Juli 21:30 Lester Brown elismert amerikai környezetpolitikus „Az utolsó előtti nap” című írásában így ír: „Az eltartó képesség fogalmát a biológusok, az állattenyésztők és a vadvédelmi szakemberek jól ismerik, a gazdasági tanácsadók és a politikai döntéshozók azonban nem…” Az ugyancsak amerikai, „piramisáról” elhíresült Abraham Maslow szerint pedig a legfontosabb alapvető emberi szükségletek: élelem, ivóvíz és a mi égövünk alatt a téli meleg, valamint a biztonsági szükségletek közül annak a tudata, hogy mindez folyamatosan rendelkezésünkre áll! Végül amerikai Wendell Berry filozófus, író, farmer is, aki a következőket írta: „…A város és a vidék közti egyensúlyt az ipar mechanikusan tette tönkre, az erdők és mezők "olcsó" termelékenységű munkájával és az "olcsó" szállítással…. Jó néhány város soha nem lesz képes önfenntartásra, mivel nincs körülöttük vagy a közelükben olyan vidék, amely képes lenne fenntartani őket. Se New Yorkot, se Phoenixet nem lehet önfenntartóvá tenni…”
Valodi
2024. május 03. 00:54
Ez D-dúr és e-moll 22:00 "Gyomorforgató, amit a Fidesz művel. A közéleti kommunikációt 70-es IQ alá lőtte be" - egyetértek! Tragikomikus a fidesz infantilizmusa - de történelmileg kipróbálva kimondottan eredményes: „Minden propagandának népinek kell lennie, és szellemi színvonalát azok legkorlátozottabbjaihoz beállítania, akikhez fordulni gondol. Szellemi szintjét annál mélyebbre állítja, minél nagyobb kell legyen a megragadandó embertömeg. A tömegek felfogóképessége nagyon korlátozott, ezzel szemben a feledékenység nagy. E tényekből kifolyólag minden hatékony propagandának csak nagyon kevés pontra szabad korlátozódnia, és ezeket jelzésszerűen oly sokáig használnia, amíg csak a legutolsó is képes egy ilyen szóval kapcsolatban maga elé idézni azt, amit akarunk.” (Mein Kampf) „No migration, No gender, No War” Ugye, hogy működik?
Valodi
2024. május 03. 00:43
fenris 22:54 "Vidéken???! " - höhöhö ... mi az a MAGYAR vidék? Ez volna? "Ma az ország egyik legnagyobb kapacitású sertés-tenyésztő telepének avatásán voltam Felsőbabádon. Lenyűgöző méretek, 4000 koca számára. Itt évente 150-160 ezer malacot fognak nevelni két szinten. Alul lesznek a kocák, az emeleten a malackák. A telep tulajdonosa a hollandiai Janssen család, itt élnek Magyarországon már 30 éve... Mániája a munka, most 60 év körül lehet. Amikor idejött nem volt semmije, csak az esze és a tudása. Cége a Hunland, éves árbevétele 100 milliárd Ft felett van. Van több ezer tejelő tehene, birkája, sertése, hízómarhája. Bérelt földjeit az állam elprivatizálta, majdnem a padlóra zuhant, de talpra állt. Több ezer magyarnak biztosít megélhetést és fizet sok milliárd adót az államnak. Nagyszerű ember, megérdemli az elismerést. Egy hektár mezőgazdasági területre vetítve legalább tízszer annyi értéket állít elő, mint a magyar gazdák átlagban." Öt cége Orbánbasi mintagazdasága ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!