Hupikék, fröccsöntött Orbán a golfpálya mellett

2012. december 28. 17:06

Felcsúton megépült végre a metró, az űrkikötő és az Orbán Viktor Nemzeti Emlékpark.

2012. december 28. 17:06
Dési János
Dési János
Népszava

„A nemzeti együttműködés rendszerének tökéletes meg nem értéséről tanúskodik az, aki azon értetlenkedik, hogy már miért is kapnak tízmilliós EU-s támogatást golfpályák üzemeltetői (atlatszo.hu). Micsoda demagógia lenne azzal előjönni, hogy hány altatóorvost lehetne megfizetni ezekből a pénzekből? Hát mikor tud egy altatóorvos végigmenni egy 18 lukú pályán? Na ugye.

Stadionunk már van rogyásig. A fociakadémiák annyi pénzt mostak tisztára, hogy alig maradt piszkos. Felcsúton megépült végre a metró, az űrkikötő és az Orbán Viktor Nemzeti Emlékpark, amelyet Fekete György tervezte ízléses, életnagyságú, fröccsöntött, piros sapkás, kék nadrágos, kezében lámpást tartó hupikék Orbánjai szegélyeznek. (A legtöbben oda helyezik kegyajándékaikat, amelyen Orbán és Szent István közösen csepegtetnek nektárt Tokaj szőlővesszein.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2012. december 29. 09:14
Jujj, de begorombultatok narancsmajmok. Csak nem azért mert, ti sem tudjátok hova tenni a golfpályák állami támogatását?
dé208
2012. december 28. 23:15
Szar írás a szar Népszavából
ShamrockJ
2012. december 28. 22:53
A disznoszar zabalo kiskocsog ujabb szinvonalas cikke a Nepszaranal.
Next adósság
2012. december 28. 21:20
Még mindig jobb egy fröccsöntött törpe mint egy fröccsentet Dési Góliát. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!