Indul a kocsonyafesztivál!

2011. február 19. 09:35

A miskolci belváros utcáin szombat este Charlie, Holdviola, Kowalsky meg a Vega, a Bëlga együttes, a The Carbonfools és a Mystery Gang lép fel. Irány Borsod!

2011. február 19. 09:35

A február 18-i megnyitó után három napig a jókedv, a mosoly, a családok ünnepének, a barátok találkozásának helye a miskolci belváros, melynek utcáin, terein a kulturális programok és gasztronómiakínálat legkiválóbb képviselői hívják az élményekre váró látogatókat. Lesz bor és gasztronómia, gyerekprogram, kiállítás, vásár, történelmi játék, irodalmi rendezvény, tánc és színház, szórakoztató rendezvény, zene, koncert, folklór, de nem hiányoznak a tudományos ismeretterjesztő, környezetvédelmi programok sem.

A Hősök tere Busó térré változik, de itt kap helyet a Bálaszínház is. A nagyszínpadot a Szinva teraszon állítják majd fel, de a Művészetek Háza táján is lesznek különleges események. A szombati programokból kiemelkedik Charlie, Holdviola, Kowalsky meg a Vega, a Bëlga együttes, a The Carbonfools és a Mystery Gang. Irány Miskolc!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!