„Szeretnék hősként meghalni, megölném Putyint” – az orosz elnök meggyilkolásáról fantáziál egy brit tévés

2023. június 27. 18:15

Danny Dyernek konkrét elképzelése van arról, hogy miként likvidálná az orosz elnököt.

2023. június 27. 18:15
null

Danny Dyer angol színész, műsorvezető „hősként akar meghalni”, ezért szeretné az orosz elnököt élőadásban egy „párnahuzattal megfojtani” – írta a Daily Star.

Dyer, akit a brit televíziózás „legkeményebb emberének” tartanak, nemrég kifejtette, hogy gyakran fantáziál arról, miként likvidálja az „orosz despotát”. Úgy tervezi kivitelezni ezt a tettet, hogy amikor Putyin éppen seregszemlét tart, ő „hősként” kirohan a tömegből. Kezében egy párnahuzat van, amelyet az elnök fejére húz, majd egyszerűen megfojtja vele.

A tévés természetesen azzal is számol, hogy amikor ezt megteszi, „a mesterlövészek azonnal szitává lövik őt”.

– idézte a lap.

A Daily Star az elhangzottakhoz hozzátette, hogy az nem derült ki Dyer „terveiből”, hogy miként érne oda korábban az elnökhöz, mint hogy a golyózápor elérné őt. „Illetve úgy tűnik, azzal sem számolt, hogy ha a harcművészetekben igencsak jártas Putyin ellenállna a fojtásnak, akkor mit tenne” – írták.

A műsorezető elképzeléséről a lap egy illusztrációt is készített, amelyet alább tekinthetnek meg:

***

Nyitókép: MTI/AP/Szputnyik/Kreml/Pool/Mihail Klimentyev

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jan36
2023. július 14. 10:41
Kedves Mandiner! Érdemes volna egy színvonalat megtartani. Abba nem férne bele ilyen mongolidióta kretének hagymázas kijelentéseinek a szemlézése. Még viccnek is silány volt...
XTRO
2023. június 28. 10:14
Na most mindenki képzelje el.. hogy bidé, ursula, zselé megöléséről ábrándozik valaki mondjuk a magyar televízióban .. már indulnának a csapatok a demokrácia védelmében..
Lajoss
2023. június 28. 07:22
Ideje lenne már likvidálni ezt a háborús bűnös makákót..
dragstar
2023. június 28. 07:12
Most már az összes csepűrágót felveti az ész?Ez jól bemutatja az angol-szász ember tipust,elpusztitani letarolni másokat majd a javaikon jól élni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!