Elérte Cornwall partjait Dennis

2020. február 15. 16:54

A szigetország már napok óta készül a veszélyes széllel és áradással járó viharra.

2020. február 15. 16:54

Az Euronews videós beszámolója szerint elérte az angliai Cornwall partjait Dennis.

A szigetország már napok óta készül a veszélyes széllel és áradással járó viharra. A felkészülés jegyében több száz repülőjáratot töröltek, és több helyre segítségül hívták a hadsereget. A figyelmeztetés az Egyesült Királyság teljes területére érvényes, egyes helyeken akár egyhónapnyi eső is lezúdulhat egy-két nap alatt.

A rendszert a végletekig feszítik a sorozatos viharok

A tározó már most tele van vízzel. Éppen ezért fel kell készülnünk a már egyébként is vízzel teli földekre érkező újabb eső komoly következményeire - mondta Andy Brown, a Brit Környezetvédelmi Ügynökség munkatársa.

Szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy az Izland felől érkező Dennis még súlyosabb áradásokat okozhat, mint nemrég távozott elődje, Ciara, hiszen sok helyen még mindig annak hatásait próbálják meg felszámolni. Dennis Izlandon már komoly károkat okozott, az országban 2017 óta csupán második alkalommal kellett vörös jelzést kiadni a déli és nyugati partokat elérő viharos szél miatt.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. február 16. 07:37
Who the f#ck is Dennis?
még fokozza
2020. február 15. 20:33
Föltámadott a tenger - reng és üvölt a tenger - a víz az úr.
RollsRoyce
2020. február 15. 19:17
A füstösöklkel kapcsolatos megjegyzésem cenzúrája miatt a mandiner cenzorai kapják be a f@szom.
alex44
2020. február 15. 17:58
na elment ciara, itt van dennis a komisz ,fasza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!