Kézigránáttól halt meg egy svédországi kisfiú

2016. augusztus 23. 15:49

Nyolcéves kisfiú halt meg egy kézigránát felrobbanása miatt Göteborg bevándorlók lakta környékén. Bandaháború lehet a háttérben.

2016. augusztus 23. 15:49

Kézigránát felrobbanása miatt halt meg egy nyolcéves kisfiú a svédországi Göteborgban – írja az Euronews. A tragédia kedd hajnalban történt egy göteborgi lakóház harmadik emeletén. A fiú egy ott lakó családhoz ment, amikor felrobbant a kézigránát. A kórházba szállítást követően vesztette életét. A hatóságok szerint bandaháború áll a háttérben. 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2016. augusztus 24. 09:31
...és nemzetközivé lesz, holnapra a világ! pár napja: Innsbruckban egy 18 éves brazil, nőnek öltözött fiatalembert késsel a lakásába kényszerített egy 20 éves afgán fiatalember, majd erőszakkal análisan közösült vele. Ma: Göteborgban felrobbant egy szomáliai származású, londoni állandó lakhellyel rendelkező holland útlevéllel rendelkező 8 éves gyerek, aki rokonlátogatásra érkezett Svédországba. ...és nemzetközivé lesz, holnapra a világ!
illesl
2016. augusztus 24. 06:36
Lehet, hogy ezeket a bandákat küldené vissza svédország Magyarországra? Ezek svéd bandák, vagy nem, korábban nem hallottam a svédek kézigránátos bandázásairól, hogy van ez, mit kell haladó, baloldali és progresszív módon gondolni és mondani az ügyről, egyáltalán mi a demokratikus vélemény? Azért is érdekel az ügy, mert idáig a svédekkel kapcsolatban a transznemű wécékről, a semleges nemű szóalkodásról, az egyes és kettes szülők megnevezésről, a férfi gyedről, a női miniszterekről és a svéd homosexualitásról hallottam, ez a robbantgatás új útnak tűnik a felszabadításban és önmegvalósításban....
crydog
2016. augusztus 23. 20:59
Persze, bandaháború.. vagy a kölyök éppen felpróbálta a gránátos övet amivel évnyitóra ment volna..ezek a buzi svédek, ezerszázalékkal nótt a bőnözés mióta a mugrik betelepültek, de ezek még mindig a Zorbánnak íratják a leveleket a kisiskolásokkal..amíg még vannak ugye..
Berecskereki
2016. augusztus 23. 20:31
2015. július 26. / 11:03 Robbantások és erőszakhullám Svédországban Egyre csak növekszik az erőszakhullám és az etnikai jellegű feszültség a svédországi Malmöben: az év kezdete óta 15 alkalommal került sor robbantásra. Többek között a különböző bandák összecsapásai következtében a bűnözési arány is kimagaslóan nagy Svédország harmadik legnagyobb városában. A rendőrség kénytelen volt megerősíteni sorait, hogy valahogy elejét vegye a bűnözés továbbgyűrűznek. Különösen rossz a helyzet a bevándorlók által lakott negyedekben (Solbacken jó példa erre, ahol tíz emberből kilenc bevándorló). A hivatalos szervek szerint elsősorban megélhetési okokra vezethető vissza a különböző nemzetiségek közötti konfliktus: a legális munkaűzés is rivalizálásra ad alkalmat, nem is beszélve a drogkereskedelemről, és egyéb illegális tevékenységekről. A bevándorlók által elárasztott városban az e heti robbantásokat is arra vezethetőek vissza, hogy a hatóságok korábban letartóztattak három bevándorlót, akik korábbi robbantásokat, gyújtogatásokat és egyéb erőszakos cselekményeket követtek el." http://itthon.ma/nagyvilag.php?cikk_id=8590 Svédország jobban teljesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!