A szuverenistákat lelövik, ugye?

2024. május 18. 15:34

A szélsőbaloldal immár egy uniós tagállam miniszterelnökét akarta meggyilkolni.

2024. május 18. 15:34
null
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

Nyiitókép: BachPekaryMate

„Egymás után jelennek meg az európai és tengerentúli állami vezetők elítélő nyilatkozatai a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni megdöbbentően ocsmány, aljas, s főként gyilkos szándékú merényletet követően. Természetesen minden politikus a megdöbbenésének ad hangot, az eset sokkoló hatását emlegeti, s arról beszél, hogy nem szabad engedni az erőszaknak, a demokráciát ért támadásnak. Csak hát nem véletlenül van déja vu érzésünk: ezek a szörnyülködő szavak és a terrort elutasító fogadkozások mindig elhangzanak egy-egy merénylet után. S miután a mesterségesen gerjesztett migránsinvázió kezdetétől ugrásszerűen megszaporodtak a merényletek, brutális akciók, egyre több alkalom van az erőszak eszkalációját elutasító szólamokra. A tragikusan új elem az, hogy immár egy uniós tagállam miniszterelnökét akarták nyílt színen meggyilkolni.

Mindebből kitűnik, hogy a politikai vezetők felhívásai­nak, elítélő nyilatkozatainak eddig nem volt túl sok foganatja. Ideje lenne tehát stratégiát váltani. Elsőként azzal próbálkozhatnának, hogy felhagynak a háborús retorikával és a gyilkos szándékú erőszak mentegetésével. Hátha úgy kevesebb merényletet, erőszakos, a társadalmat megfélemlítő akciót követnének el Európában és szerte a világon. Honnan veszik, hogy nem felhívás a táncra, a gyilkos indíttatású bűncselekményekre az, amikor az olasz terroristát, Ilaria Salist hősként ünneplik?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­k­­­e­l­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­p­­­u­n­­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
atti64
2024. május 19. 08:38
A KÉPEN EGY TERRORSZERVEZET TAGJA LÁTHATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valerian-0
2024. május 18. 23:07
Sem a salarist, sem a szlovák vén pisztolyforgatót nem szabad kiengedni többé a börtönbõl. Sõt, melléjük kell csapni azokat akik a hírportálokon támogatták, helyeselték a gyilkossági kísérletet, vagy gyilkosságra buzdítottak.
EX_Terminator
2024. május 18. 21:13
Ezúttal túl lőttek a célon. Amikor már ők vannak a célkereszten azzal már foglalkozniuk kell, és foglalkozni is fognak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!