Bérgyilkost fogadott a hamiltoni roma embercsempész banda

2012. április 04. 16:10

A „csicskákat” fogva tartó — Magyarországról származó romákból álló — bűnszervezet bérgyilkost fogadott fel a Kanadába csábított áldozataik, valamint két rendőr és az ügyben eljáró ügyész kivégzésére.

2012. április 04. 16:10

Bérgyilkost fogadott a hamiltoni embercsempész banda, hogy megölesse a Kanadába csábított áldozatait, valamint két rendőrt és az ügyben eljáró ügyészt — közölte szerdán internetes kiadásában a Hamilton Spectator.

A Gyilkos (The Killer) fedőnevű férfi, akit a lap három forrásra hivatkozva Cs. Józsefként azonosított be, tavaly júniusban már úton volt Kanada felé, de a határőrizet tudomást szerzett a tervről, ezért a férfi nem jutott be az észak-amerikai országba.  Azt a Hamilton Spectatornak nem sikerült kiderítenie, hogy a bérgyilkost útjának melyik szakaszán tartóztatták fel, de úgy értesültek, hogy a férfi jelenleg feltehetően Magyarországon tartózkodik.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2012. április 04. 20:17
Nocsak ! A fajgyűlölet is kikerült Kanadába? Hol van ilyenkor Field, az LMP és a TASZ? A ragály megfertőzte Kanadát? Egyébként jó lenne átvenni Kanadából ezt a rasszista magatartást, ahol a csaló csicskáztatót hosszú börtönre ítélték!
Szedlacsek
2012. április 04. 19:52
Most kezdem megérteni... Innen K. Ákosként kirohant, oda meg már Cs. Józsefként nem engedték be...
adam
2012. április 04. 18:12
Jimi "Tulipán" Tudeski. Annyira rettegtek, hogy bérgyilkost fogadtak.
bispora
2012. április 04. 17:49
A kis mohó: "hogy megölesse a Kanadába csábított áldozatait, valamint két rendőrt és az ügyben eljáró ügyészt " ez úgy 8-10 ember. Ha sikerül, nagyobb cigány pogrom lett volna Kanadában mint nálunk volt, ettől megfordult volna a nélkülöző és megfélemlített etnikum mozgásának iránya is. Tillatillatilla meg készítheti a Csicska reloaded verziót...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!