Így utazhatnak ingyen az egészségügyi dolgozók

2020. március 28. 19:51

Az egészségügyi dolgozók ingyenes utazásának részleteit ismertette a MÁV és Volánbusz szombaton.

2020. március 28. 19:51

A két közlekedési társaság arról tájékoztatta közleményben az MTI-t, hogy az ingyenes utazásra való jogosultságot az egészségügyi szolgáltató vagy fenntartó által 2019-ben vagy 2020-ban kiállított, személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával együtt érvényes utazási utalvánnyal, továbbá az egészségügyi szolgáltató, fenntartó által kiállított igazolással, valamint az egészségügyi szolgáltatás nyújtására jogosító hatósági igazolvánnyal lehet igazolni.

Emlékeztettek arra, hogy az utazási kedvezményre jogosító, március 31-ig érvényben lévő igazolványok, igazolások és utalványok a veszélyhelyzet megszüntetését követő tizenötödik napig érvényben maradnak.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendelkezése szerint az egészségügyi dolgozók a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a GYSEV, a Volánbusz és más helyközi autóbuszos szolgáltatók járatait használhatják ingyenesen.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. március 29. 18:33
Miért, eddig fizettek? Az orvosok kocsival járnak, a többiek nagy részének meg bérlete van. Akkor ki fizet a jegyért? Inkább engedményt a dokik, egészségügyi dolgozók üzemanyagárából tankoláskor!!!!!! Meg ingyen parkolást nekik bárhol!!!! Mint a legtöbb országban, ahol már évek óta így van.
PapaYaga
2020. március 28. 21:06
BKV?
3M..
2020. március 28. 20:13
Radikális, 100%-os emelést követel az ellenzék az egészségügyi dolgozók részére. http://nyugatifeny.hu/2020/03/28/dk-azonnal-emeljek-duplajara-az-egeszsegugyi-dolgozok-fizeteset Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!