Steiner Kristóf megnősül

2009. október 28. 11:25

A műsorvezető Londonban kérte meg izraeli szerelme, Matan kezét.

2009. október 28. 11:25
A Napi Ásznak mesélve Steiner elmondta, hogy formálisan már két éve eljegyezték egymást, amikor elhatározták, hogy összeköltöznek. A hivatalos eljegyzésre azonban egy londoni hétvégén került sor.

"A Covent Gardennél ültünk éjszaka egy üveg bor és egy doboz süti társaságában. Amikor Matan nem figyelt oda, beletettem a gyűrűs dobozt az egyik süti helyére, és következőnek már azt vette ki. Amikor meglátta, hogy mi van benne, rögtön könnybe lábadt a szeme az örömtől és azonnal igent mondott" - emlékszik vissza Kristóf, majd hozzátette: nagy esküvőt szeretne.

"Az elmúlt évben nagyon sokat változtunk: felelősségteljesebbek lettünk, és mindketten nagyon komolyan vesszük a spirituális fejlődésünket" - mondta Kristóf, majd hozzátette, hogy azért fontos a papír, hogy örökbe tudjanak majd fogadni egy gyermeket.

Megnősül Steiner Kristóf (Stop,Napi Ász)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2009. október 31. 14:39
Örüljetek, lesz bazinagy buzilagzi..!
luccy
2009. október 30. 08:42
Bulvár, nem?
martonx
2009. október 30. 08:35
Biztos, hogy ez a hír pont a Mandínerre kívánkozott?
sunázó
2009. október 29. 22:26
Honphi! Olvastad a tízparancsolatot? Van benne olyan: Ne kívánd más feleségét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!