Menczer: Magyarország békéjének megőrzése folyamatos küzdelem

2024. április 25. 16:57

Óriási a nyomás a magyar kormányon a politikus szerint.

2024. április 25. 16:57
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Magyarország békéjének, biztonságának és békepártiságának megőrzése egy folyamatos küzdelem – mondta Menczer Tamás, a Fidesz és a KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videóban.

Hozzátette: a miniszterelnöknek, a külügyminiszternek, a kormány többi tagjának, az EP-képviselőknek és mindenkinek, aki Magyarországot nemzetközi fórumokon képviseli, megbeszélésről megbeszélésre, tárgyalásról tárgyalásra, alkalomról alkalomra meg kell védenie a magyar pozíciót, tehát „óriási a nyomás rajtunk”.

Bele akarnak nyomni, préselni, bennünket ebbe a háborúba fenyegetéssel, zsarolással, forrásvisszatartással és mindenfajta eszközzel”

– mondta Menczer Tamás.

Hangsúlyozta: ezért ahhoz, hogy „mi a békepárti álláspontunkat meg tudjuk őrizni, védeni, és Magyarország békéjét meg tudjuk őrizni, ahhoz a magyar emberek támogatására szükségünk van. Nélkülük nem megy, ezért kérem azt, hogy támogassák a kormánypártokat a választáson” – hangoztatta a kommunikációs igazgató.

(MTI)

 

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­g­­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­­r­­­n­­­a­­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 28. 21:38
"Orosz dezinformációk közvetett támogatásával vádolják a Coca-Colát, és.. a FIDESZ SZÖVETSÉGES AfD egyik vezető politikusát is. A Coca-Colat még nem, de az áruló németet már őrizetbe is vették." Ilyen magyar földön nem fordulhat(na) elő. Hiszen a ruszkik megsegitése az ORBÁN-kormány mindennapi tevékenysége. És az ő kezükben van az (i)gazságszolgáltatás.
Tommaso
2024. április 28. 19:09
Vagy húsz éve kétmillió hivet gyűjtött össze A FIDESZ a Kossuth-térre. Idén, ugyanott, Magyar Péternek talán a tizede, ha összejött.
Tommaso
2024. április 28. 19:08
FOSIK a FIDESZ, hogy kiakolbólintják őket a hatalomból. Ezért jelenik meg a hazug lakájmédiájukban NAPONTA 20-25, Magyart és a Magyarokat mocskoló, rágalmazó cikk. HA Magyar P. baloldali lenne és /vagy csak a baloldalról szerezne szavazatokat, akkor a FIDESZ (mivel ez az érdeke) HAGYNÁ, hadd szerezzen. Tehát a rezsimpropaganda EBBEN IS HAZUDIK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!