Tóth Gabi élő adásban sírta el magát – ezt mondta válásáról!

2023. október 16. 08:20

Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem – mondta az énekes.

2023. október 16. 08:20
null

Vasárnap este a TV2-n ment a Sztárban Sztár Leszek című tehetségkutató műsor, melynek egyik zsűritagja Tóth Gabi énekes, aki pár hónappal ezelőtt vált el férjétől, Krausz Gábor sztárséftől. Az egyik előadás után az énekesnő láthatóan elérzékenyült, könnyeivel küszködött. Az értékelés közben úgy fogalmazott, nagyon egyedél érzi magát sokszor. 

„Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem. Miközben nagyon hálás vagyok neked, mert, fú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… Tehát köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak, 

de amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, mint a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és ezáltal amit nekem most adtál, nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!”

– mondta. 

A videót IDE KATTINTVA lehet megtekinteni.

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apik
2024. január 01. 19:35
Mumajer! Miert is kell ot sajnalni??? Mert egy masik fickot valasztott a csaladja helyett? Az egyeduli aldozat ebben a sztoriban az a ferje ,es a kislanya!!! Onzo, ostoba no!
Krupp Skya
2023. november 17. 19:41
Eleve nagyon lerontja a szimpátiát egy tetovált nő. Idegenkedem ha egy nő úgy néz ki mint egy grafiti. Persze ez nem jelenti azt ha valaki nincs összefirkálva nem baszik félre vagy háromnegyedre. A Nők három esetben csalják meg a partnerüket : 1.) Nagyobb van az újfiúnak 2.) Kisebb van az újfiúnak. 3.) Pont akkorra van az újfiúnak mint a partnernek. És ezzel ki is merítettük az összes lehetőséget. Mára elég is lesz ennyi a hűségből.
grey
2023. október 20. 16:57
Szar vagy..!
blanconegro
2023. október 17. 06:45
Büdös műpicsa. Ostoba ribanc, semmi több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!