Először látható videón, ahogy Tóth Gabi kislányával táncol

2024. február 14. 10:20

„Egy átlagos este” – írta az énekesnő a videóhoz.

2024. február 14. 10:20

A 24.hu szúrta ki Tóth Gabi legújabb Instagram-oldalán közzétett videóját, amelyen az énekesnő megmutatta, hogyan táncolnak hármasban a kislányával, Hannarózával és új párjával, Papp Máté Bencével.

Egy átlagos este”

– írta Tóth Gabi a videóhoz, amelyet ide kattintva tekinthetnek meg. A cikkben emlékeztetnek arra is: a pár még januárban nyilatkozta, hogy a nyáron együtt szerveznek majd fiataloknak zenés tábort, ahol szatmári-mezőségi néptáncot fognak együtt tanítani.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. február 15. 13:05
Máté fotója alá valaki azt írta : tiszta kecske feje van. " És tényleg..
Apik
2024. február 14. 20:17
Szanalmas no, szanalmas mandiner! Regen szerettem a mandinert olvasni , de mara teljesen hiteltelen lett. T. Gabirol nem is beszelve… Az osszes negativ hozzaszolot letiltja /blokkolja az instajarol ,es azokat is akik likeoljak a negativ hozzaszolasokat. +rohej ahogy a mandiner asszisztal a mosdatasahoz.
Hekimeki
2024. február 14. 17:22
Melyikőtöket szopja ez a tetovált gírhes kurva, hogy folyton pofáztok róla❓❗🤮🤮🤮🤮🤮 LESZAROM❗❗❗❗❗
formaegy-2
2024. február 14. 15:38 Szerkesztve
"...a pár még januárban nyilatkozta, hogy a nyáron együtt szerveznek majd fiataloknak zenés tábort, ahol szatmári-mezőségi néptáncot fognak együtt tanítani." Hány millába fog ez kerülni az államnak? Vagy még a kapott milliókból szervezed? A Mandi jól csinálja. Aki eddig nem foglalkozott ezzel a libával, már annak is émelyeg a gyomra. Csak ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!