Baristának állt Hodász András

2023. április 27. 10:46

„Régóta az álmom volt, hogy ott lehessek egy kávézóban a pult mögött, csinálhassak cappuccinókat, miegymást, most ez megvalósulni látszik” – mesélte Hodász.

2023. április 27. 10:46
null

Hodász András az ATV vendége volt, ahol arról beszélt, mit csinál azóta, hogy elhagyta a papi pályát„Dolgozom, élek, ma reggel jöttem vissza például Berlinből, ott nem dolgoztam, egyszerűen csak jól éreztem magam” – fogalmazott a műsorban Hodász.

„Több helyen is dolgozom, egyrészt a Szemlélek alkotóközösségéhze is tartozom, ott háttérmunkákat is csinálok és cikkeket is írok, de dolgozom egy kávézóban is. Régóta az álmom volt, hogy ott lehessek egy kávézóban a pult mögött, csinálhassak cappuccinókat, miegymást, most ez megvalósulni látszik. Még betanulásban vagyok, még azért a latte artban nem vagyok nagyon ott,

még a szívecske az néha amőba, de tanulom és nagyon szeretem”

– hangoztatta Hodász.

Az interjút IDE kattintva tudja meghallgatni. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. április 27. 21:41
Moja najomiljenija baka rekla: Issusse ,MIli !!!!!
zuriktodor
2023. április 27. 19:41
Lesz itt még coming out is.
apika2
2023. április 27. 16:38
Kevés keresztény hozzászólást olvastam ehhez a hírhez. Annál több mocskolódást. Én ezt valahol nem értem. Csak rúgni tudunk? A fentebb írók le mernék írni, mikor voltak utoljára vasárnapi misén aktív résztvevők? Kíváncsiságból várnék ezzel kapcsolatban visszajelzést.
I am being lied to
2023. április 27. 16:26
"hajlamosak vagyunk arra, hogy túlgondoljuk a saját jelentőségünket..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!