„Hálózatrendszerek ügynökei, lelketlen bürokraták” – így látják Schiffer Andrásék Magyar Péter EP-listáját (VIDEÓ)

2024. április 23. 08:03

Az ügyvéd szerint Szakács Árpád „zseniálisan összefoglalta” azokat az egyébként ismeretlen figurákat, akiket „castingolt az új messiás”.

2024. április 23. 08:03
Schiffer András, (Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád)

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az ATV Öt című műsorának hétfői adásában az EP-választás, és így Magyar Péter pártjának EP-listája is szóba került. A lista kapcsán a műsor egyik vendége, Schiffer András ügyvéd Szakács Árpád (Magyar Jelen hasábjain megjelent – a szerk.) írását idézte, mivel szerinte Szakács „zseniálisan összefoglalta ezeket az egyébként ismeretlen figurákat, akiket castingolt az új messiás”.

Kivétel nélkül mindannyian a globális óriáscégek, hálózatrendszerek ügynökei, lelketlen bürokraták, lélektelen technokraták, biológiailag kitenyésztett robotok”

– idézte Szakácsot Schiffer András. Konok Péter közbevetésére (aki szerint „Szakács Árpád csak ilyet tud mondani”) reagálva Schiffer hozzátette azt is: „Ne, Péter! Tényleg az van, hogy egytől-egyig olyan életrajzok, amelyek alig íródtak Magyarországon. A legnagyobb cégeknél, transznacionális bürokráciáknál, innen volt a casting”.

(Fentebb említett írásában Szakács Árpád pedig hozzátette azt is, szerinte „ez a névsor Magyar Péter nárcisztikus személyénél is riasztóbb” – a szerk.)

Schiffer András gondolatmenetét az alábbi videóra kattintva nézheti vissza:

 

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­­s­ ­l­á­n­­y­­o­­k­­ ­v­­á­­r­­n­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
KBA98
2024. április 23. 16:41
Egyszóval: szar alakok! Ezt kis liont megvezetik, mert ez annyira hülye, hogy el is hiszi magáról, hogy a megváltó! Nagy lesz a koppanás, de remélem, hogy mindegyiknek!
kissb56
2024. április 23. 13:19
Schiffer kifelejtette a lényeget. A listán szereplő személyeket egytől egyig szaros-gyurkabácsi hagyta jóvá. A többi stimmel.
kir2vik
2024. április 23. 12:38
skywalkwrke nincs itt, hogy válaszoljon. Na sebaj, majd ha hazaér az országjárásból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!