Semjén a családokról, Hollik a bevándorláspárti ellenzékről beszélt

2017. szeptember 23. 12:42

Lendületben a KDNP-képviselők szombaton: Hollik István Budapesten a bevándorláspárti ellenzékről, Semjén Zsolt pedig Szarvason a család fontosságáról beszélt a Nagycsaládosok Országos Egyesülete előtt.

2017. szeptember 23. 12:42

Nemcsak Brüsszel, hanem a bevándorláspárti ellenzék is kész a migránsok betelepítésére – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.

Az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország védelme és a kötelező kvóták elleni küzdelemben, ezért is fontos a nemzeti konzultáció – jelentette ki. Hollik István úgy fogalmazott, a „bevándorláspárti ellenzék egytől egyig a Soros-terv és a kvóta végrehajtására készül”.

Ezért fontos a nemzeti konzultáció, a magyar embereknek ugyanis „joga van tudni, hogy az ellenzékre ebben az ügyben, Magyarország megvédésre nem számíthatnak” – fejtette ki Hollik István, hozzátéve, a magyar embereknek joguk van elmondani a véleményüket arról is, hogy akarnak-e más embereket befogadni Magyarországra, vagy sem.

Ettől függetlenül, Szarvason tartott beszédet a szintén kereszténydemokrata Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes elmondta, Magyarország ereje a magyar családokban és gyerekekben rejlik, az erős családok pedig egy erős Magyarországot hoznak létre, ezért 2018 a családok éve lesz – fejtette ki a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) három évtizedes fennállása alkalmából rendezett ünnepségen.

A politikus mintegy ötezer meghívott vendég előtt arról beszélt, hogy minden család és gyermek nemzetmegtartó érték, és a magyar kormány az európai szinten is jelentkező demográfiai válságot nem betelepítéssel, hanem a házasságkötések és a születések számának emelésével kívánja megoldani. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára elmondta, reményei szerint jövőre a NOE-tagok kézhez tudják venni az új nagycsaládos kártyát, amely a jelenleg is több kedvezményt ad, és többen fogadják majd el.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. szeptember 24. 03:07
"minden család és gyermek nemzetmegtartó érték" Kivéve a lombikbébiket, mert ez a bűn a holokauszthoz hasonló.
Mbear
2017. szeptember 24. 02:43
Nem hallottam sokat erről a "KDNP"-ről, ez valami viccpárt mint a MKKP?
holder
2017. szeptember 23. 15:24
Az ellenzék arra is készül, hogy ötéves futamidőre letelepedési kötvényeket bocsát ki gyorsított eljárásban, a tervek szerint három év alatt nagyjából 17 ezret. Bármennyi is lesz a piaci kamat, minimum kettőt garantálnak - ezzel akár többmilliárdos kárt is okozhatnak a költségvetésnek túl azon, hogy a megfelelő ellenőrzések hiányában bűnözők százai érkezhetnek az országba. Na ez az igazán veszélyes !
exfahrenheit
2017. szeptember 23. 12:45
jövőre már Lázár se lesz.. egyre lejjebb megy a fidesz a németszilárdjaival.. de a KDNP az első perctől a béka alatt volt..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!