Hidvéghi a migránspaktumról: Tovább rontaná a már így is súlyos bevándorlási helyzetet Európában

2024. április 10. 17:27

Európa képtelen visszaküldeni kiindulási országaikba azokat a migránsokat, akik illegálisan érkeztek az unió területére – mutatott rá.

2024. április 10. 17:27

Nyitókép: Európai Parlament/Philippe STIRNWEISS

Az új európai uniós migrációs csomag tovább rontaná a már így is súlyos migrációs bevándorlási helyzetet Európában, hozzájárulna a migránsgettók létrehozásához és további növekedéséhez – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője szerdán Brüsszelben.

A politikus az új migrációs és menekültügyi jogszabályokról szóló uniós parlamenti vitát követő sajtótájékoztatón felhívta a figyelmet arra: a csomag továbbra is egy olyan rendszert akar erőltetni, 

amelynek keretében azután születne döntés arról, ki maradhat az Európai Unió területén, miután már beengedték az illegális migránsokat. 

„Márpedig tudjuk, hogy Európa képtelen visszaküldeni kiindulási országaikba azokat a migránsokat, akik illegálisan érkeztek az unió területére, és jogszerűen nem maradhatnának” – mutatott rá.

Hidvéghi Balázs szerint az Európai Parlament szerdán egy olyan migrációs jogszabálycsomagot készül elfogadni, amely tágra nyitná Európa kapuit az illegális migráció előtt.

(MTI)

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Ha Németországba jössz, be kell tartanod a törvényeinket! Legalábbis elméletben.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­­s­ ­­­l­á­­n­­­y­­o­­k­ ­­v­­­á­r­n­a­k­­­ ­­r­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 10. 21:45
Szart se értek ott zsideszes patkányok a kábszeres zsidócigány tompikával!
templar62
2024. április 10. 19:14
Birodalmi , zsarnoki , túlkapás . A birodalmiak megszállták az E U vezetését .
Tommaso
2024. április 10. 19:02
Hidvéghi a migránspaktumról ( ha egyszer őszinte lenne): "ORBÁN százezrével hoz be migránsmunkásokat az országba az egészségkárositó akkugyárakba. és nem igaz hogy három év műlva majd hazatérnek. Mert magyarok ilyen kevés pénzért ilyen szar munkát biztosan nem vállalnak el."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!