Az Uber vezetője: megállapodtunk a NAV-val

2016. február 19. 13:10

Holnap hatályba lép az Uber sofőrök ellen hozott rendelet. Ebből az alkalomból Fekete Zoltán, az Uber magyarországi vezetője elmondta: megállapodott a NAV-val, miként tegyék átláthatóvá és nyomon követhetővé az Uber-t.

2016. február 19. 13:10

Az atv.hu-n megjelent videóban Fekete Zoltán az Uber magyarországi vezetője arról beszél, hogy mi különbözteti meg az Uber-t a taxitól és milyen előnyei vannak a szolgáltatásnak. Fekete Zoltán arra is kitért, hogyan folynak a tárgyalások a NAV-val és lényeges előrelépés is történt az ügyben. 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. február 20. 16:53
Lám, megint egy multi fölözi le a magyar állampolgárok munkáját. A taxisokkal nem érzek együtt, mert nem feledem a mocsok,gátlástalan, pofátlan, maffiózókat, akik egymást is szó szerint kiverték a repülőtérről, a taxis drosztokról, manipulálták a taxamétert, átverték a külföldieket, rossz hírét kelteve az országnak. De főleg a hazaáruló, briganti embercsempészeket nem feledem, És azt sem, hogy velük szemben nem voltak szolidárisak az országgal, kussoltak. Követelőznek, fenyegetőznek, és blokádból tartottak főpróbát a Belvárosban. Mindkettő -ritka kivétellel- a magyar taxis és az uber is mocsok szerzet. Kb. 50 éves tapasztalat.
rosszkutya
2016. február 20. 15:08
Itt van, virtuális piactér, innovatív platform, nesztek: http://kepkezelo.com/images/nker7bvk78ethl0iaa6u.png http://kepkezelo.com/images/zd4lscssjo5zw2y7jawl.png
bookmark
2016. február 20. 14:59
Na tehát a történet vége az lett, hogy az Uber marad. Ez a lényeg, a taxis blokàddal csak azt érték el, hogy az Uber alkalmazkodik innentől meg fog felelni olyan szabályoknak, amik garantálni fogják nem csak a további működést, de a még szélesebb elterjedést. Üdv. a taxisoknak, jól csináltátok.
Adam5
2016. február 20. 13:54
Szinte mindenre a válaszod a taxirendelet, meguntam ugyanazokat ismételni és ugyanazt olvasni tőled. Volt már rengeteg harc programok, weboldalak ellen. A zenekiadók, filmgyártók, kormányzatok kénytelenek voltak alkalmazkodni. Meglátjuk mit hoz a jövő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!