Ismét Korrektúra konferencia Balatonalmádiban

2012. december 16. 09:12

A közmédia helyzetéről, a híradók tartalmáról és a világban Magyarországról kialakult képről is hallhatnak beszélgetéseket a hétfőn kezdődő Média Korrektúra konferencia résztvevői. A rendezvényt Balatonalmádiban tartják, két napon át, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával.

2012. december 16. 09:12
A tanácskozást Szalai Annamária, a médiahatóság elnöke nyitja meg, de a közszolgálati és a kereskedelmi médiumok vezetői, valamint a kormányzat kommunikációs szakemberei is képviseltetik magukat a konferencián.  
 
A beszélgetések során szóba kerülnek a Duna World Televízió és a Duna World Rádió tapasztalatai is, az adatvédelem és a sajtószabadság összefüggései, a közmédia Budapest-központúsága és a körzeti rádióstúdiók jövője is. 
 
A beszélgetések résztvevői között lesz Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára, Kovács Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, valamint Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke.
 
A közmédiát Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója mellett Gazsó L. Ferenc és Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettesek képviselik, valamint Dobos Menyhért, a Duna TV, Jónás István, a Magyar Rádió, Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója, Belénessy Csaba, az MTI leköszönő vezetője és Galambos István megválasztott vezérigazgató, aki jövő évtől tölti be a posztot. 
 
A beszélgetések tagjaként találkozhatnak a jelenlévők Koltay Andrással, az NMHH Médiatanácsának tagjával, Jan Mainkával, a Budapester Zeitung főszerkesztőjével, György Bencével, a TV2 hírigazgatójával, Kotroczó Róberttel, az RTL Klub hírfőszerkesztőjével, Németh Szilárddal, az ATV hírigazgatójával és Szikszai Péterrel, a HírTV vezérigazgató-helyettesével.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!