Dézsi Csaba felesége Borkairól: Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?

2024. március 27. 12:03

Győr polgármestere arról beszélgetett a feleségével, hogy mennyire „ciki” Borkai.

2024. március 27. 12:03

Nyitókép: Dézsi Csaba András Facebook-oldala

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy élesedik a kampány Győrben. Ezt jelzi, hogy Borkai Zsolt korábbi polgármester egy bizonyos videót „lebegtet”, amelyben szerinte a regnáló polgármester, Dézsi Csaba András megüt egy embert.

Erre szinte azonnal reagált Győr polgármestere:

Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével tizenegy hét múlva, de lehet, hogy a rendőrségnek kell őt bevarrni.”

Dézsi Csaba András, Győr polgármestere megosztott egy felvételt a TikTok-oldalán, amelyben arról beszélget a feleségével, hogy mennyire „ciki” Borkai Zsolt.

Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?”

– tette fel a költői kérdést Dézsi Csaba András felesége.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­ö­­s­­ ­l­á­­­n­­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­r­n­a­­­k­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. április 25. 23:03
Dübörög a Fidesz kampány. Amely kimerül az ellenfelek szapulásában. Ma találtam fideszes szórólapot a postaládában. Gyurcsány képe volt rajta kétszer és a többi vörös politikusé. Fideszes jelölt egy szál sem. De azért a Fideszre szavazásra buzdít. :-) Szánalmas és primitív. Primitív és szánalmas.
Stego
2024. március 27. 21:07
Győrben az a pletyka, hogy a polgármester a feleségét veri lámpafényben. Fene tudja, igaz-e. Annyi bizonyos, hogy Dézsi borzalmas polgármester. Vállalkozásellenes. Fogalma sincs, hogyan kell vezetni egy várost.
tripod
2024. március 27. 13:56
Jajj Dézsi.... ha csak a fele igaz a bebaszcsi storyknal anyucival..térdeplős bálok...stb.. aki milyen bájosan pofázik a videóban....... szerintem leszel te még szerencsétlen a közeljövőben... arrogáns fasz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!