Csak a kispadon kezd Szoboszlai a West Ham United ellen

2024. április 27. 13:06

Az utóbbi hetek gyenge eredményei, vereségei miatt rendesen átalakította a Liverpool kezdőcsapatát Jürgen Klopp a hétvégi bajnokin.

2024. április 27. 13:06
LIVERPOOL, ENGLAND - APRIL 14: Dominik Szoboszlai of Liverpool looks dejected after the team's defeat in the Premier League match between Liverpool FC and Crystal Palace at Anfield on April 14, 2024 in Liverpool, England. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Nyitókép: Michael Steele/Getty Images
 

Meglehet, Jürgen Klopp nagytakarításba kezdett, vagy talán már lemondott a bajnoki címről a Premier League-ben. Mindenesetre tény, hogy sem Szoboszlai Dominik, sem Mohamed Szalah, sem Darwin Nunez, sem Curtis Jones, sem Ibrahima Konate nincs ott a Liverpool kezdőjében a West Ham United elleni szombat délutáni bajnokin. 

A német szakember kissé átalakította a megszokott kezdőcsapatát a londoni meccsre. 

Ugyan a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a városi rangadón az Everton ellen visszatérhetett a kezdőbe, valamivel több mint 60 perc után lecserélte Klopp. Ezek után érdekes látni, hogyan változtatott a német, mert borítékolható volt, hogy lehetnek nagyobb módosítások a kezdőben, ami Szoboszlaira is hatással lehet. Hatással is volt, mert végül a kispadon kap helyet a magyar középpályás.

Egyébként ez az a mérkőzés, amit a Liverpoolnak mindenképpen hoznia kellene, és még akkor sem biztosak az esélyei a bajnoki címre. Szoboszlai csereként akár kulcsember is lehet, és bizonyíthatja, hogy rendszeresen ott a helye a kezdőben, mint korábban, illetve nem jogosak a vele szemben megfogalmazott kritikák.

A West Ham a nyolcadik, a Liverpool pedig a harmadik helyen áll a Premier League tabelláján.

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2024. április 30. 16:49 Szerkesztve
Elszállt. Elszállították. Ez mindenkire nézve szégyen, aki a tisztességes versenyben hisz. Hisz! Háhá! Hitre van szükség a tiszta szívhez?
Nemkellnév
2024. április 28. 10:51
Jürgen Klopp nem akármiért van ott, ahol. Amelyik focistáját nem motiválja az önbecsülés, azt kiszórja. Vajon érti ezt Szoboszlai?!
ekeke1
2024. április 27. 19:56
akkor ki Utálja őt a hóhér...Én biztos nem. Az viszont nagyon utálom amit hónapok óta művel.A játékát, a stílusát, a hozzáállását, az egész jelenséget amit október óta, egy fél éve Angliában reprezentál. Nem véletlen hogy azok az angol focifórumok, amelyek az elején hozsannázták, gerrardozták ( még a Guardiola féle " Svolazi-t" is elismerésnek veszem, mert igaz hogy nem tudta helyesen kimondani a nevét, de a játékát azt tudta) most olyanokat írnak hogy még a képernyő is elpirul szégyenében. És egyre mélyebbre süllyed(t). Számomra legalábbis: érthetetlenül.
Dixtroy
2024. április 27. 17:03
Nyugati Sonka Egyesület.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!