Lázár János: Vásárhelyi Jánosnak és minden pedofilnak a börtönben kéne megrohadnia

2024. február 29. 13:34

Hozzátette: azon kevesek közé tartozik, akik a halálbüntetés pártján vannak.

2024. február 29. 13:34
null

Lázár János minapi, a tarifarendszer átalakulása kapcsán tartott sajtótájékoztatóján a kegyelmi ügyről is szó esett. Lázár elmondta, hogy a kormány tagjai kifejezték együttérzésüket a bicskei gyermekotthon áldozatainak. „Az világos, hogy mindenki, aki a Fidesz-KDNP-ben politizál, meg van rendülve ettől az egésztől” – mondta. Hozzátette: minden lépése a kormánynak, amit ez ügyben tett, arról szólt, hogy hogyan lehet jobban megvédeni a gyermekeket.

Ebben az esetben három dolog van az ember fejében, akinek gyereke van, nehezen tud erről beszélni. Először is van benne fájdalom, mert nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy egy gyermek öngyilkos lett. És valószínűleg még több tucat áldozata lehetett Vásárhelyi Jánosnak. Ezt egy érző ember nem hagyhatja szó nélkül. Másrészt bánata is van az embernek amiatt, hogy ez megtörténhetett. Én és a kormánytagok is azok közé tartozunk, akiket ez bánt, és nem azért, mert egyeseknek le kellett mondania. Illetve ott a düh, amiért ez az egész ügy nem került kellőképpen megtorlásra. 

Azt gondolom, Vásárhelyi Jánosnak és minden pedofilnak a börtönben kéne megrohadnia”

– fogalmazott.

Hozzátette: azon kevesek közé tartozik, akik a halálbüntetés pártján vannak.

Nem tudok amellett szó nélkül elmenni, hogy 25 év helyett tíz évet kapott Vásárhelyi. Az szintén dühít, hogy Kónya Endre – akinek szintén börtönben és nem a presbitériumban lenne a helye – házi őrizetet kapott. Ez komoly probléma, amely jogalkotással a jövőre nézve megoldható, a múltban viszont már nem” – jegyezte meg. „Itt van egy hiba, aminek dolgozunk a kijavításán” – húzta alá.

Lázár Balog Zoltán kapcsán elmondta, megrázó dolog számára, hiszen  – mint fogalmaz – szükséges és szükségtelen vitáik ellenére Balog Zoltán erkölcsi és emberi értelemben egy „oszlop” volt. „Azt remélem, megtalálja a megfelelő választ erre a helyzetre és ezekre a kérdésekre. Nekünk az a célunk, hogy Magyarország erős ország legyen, a református egyház erős legyen és a Fidesz is erős legyen, minden, ami ezt veszélyezteti, az nem helyes” – szögezte le.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép:  Képernyőfotó

 

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 01. 10:14
Lézer Jani,neked is ott kellene megrohadnod,annyit loptál már…🤮
dryanwolf
2024. február 29. 22:19 Szerkesztve
"Jánosnak és minden pedofilnak" Go Johnny, go, go Johnny Be Good tonight Fides & The KiDNaPpers
dryanwolf
2024. február 29. 20:42 Szerkesztve
Victor Picur: Vásárhelyi Jánosnak és minden pedofilnak - amiatt, hogy megtörténhetett Falu végén kurta fiam  Kikötötték. Afféle kurjongatta Hangosan, mint pressogép. Csendesebben, Balog püspök, Hogy az ördög vinné el...! Véleményem személyesen. Zabola, Mikes-kastély
akkor ki
2024. február 29. 17:52
"a halalbuntetest 469 nemzetkozi szerzodes tiltha, + az osszes EUs szerzodes" Kiderült a komáromi tót cigány, Zsolakomárom PEDOFIL! Mentegeti a mocsok pedókat. Zsolakomcsi! Ki nem szarja le a nemzetközi szerződést. Szerinted a fajtád minden szerződést betart? Egyet sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!