Csipetnyi elmebaj: egy Ukrajnában ukrán szülőktől született lány lett a japán szépségkirálynő

2024. január 26. 18:22

Amúgy helyes lány, nálunk egy kerületi selejtezőn eséllyel indulna.

2024. január 26. 18:22
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Egy Ukrajnában ukrán szülőktől született, Japánban felnőtt lány, Carolina Shiino lett idén a japán szépségkirálynő. Amúgy helyes lány, nálunk egy kerületi selejtezőn eséllyel indulna. Amit viszont mond, az maga az elmebaj. És a világsajtó teljes komolysággal lehozza. Részlet a japaninsides.com oldalról: Carolina Shiino azért szerette volna használni a lehetőséget, hogy elősegítse a sokszínűséget és a befogadást Japánban, és inspiráljon másokat, akik másnak vagy marginalizáltnak érzik magukat. Azt mondta: »Azért indultam el a versenyen, hogy olyan társadalom jöjjön létre, ahol az embereket nem a megjelenésük alapján ítélik meg.« Nem a megjelenésük alapján. Nyilván.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. január 29. 07:58
Na, ja. Japán a keleti proxi jelöltjeként már ide süllyedt. Lefekszik a jenki-ukránoknak. Van ám dili a világban és az agymosás már bolygószintűvé vált! Mindent megtesznek az USA-ának, csak nehogy újabb gombafelhőt szórjanak rájuk. Két nép van, ami a világ legzakkantabb népe: a német és a japán. Mindkettő jenki megszállás alatt áll, mindkettő tudja testközelből, hogy mire képesek az amcsik.
hxl101
2024. január 28. 12:28
Mi itt a probléma, lóból is lehet csigapörkölt.
zatoicsi
2024. január 27. 22:23
pontosan, legalább nem egy transz torzszülött
Szuperszig
2024. január 27. 22:21
Örüljenek, hogy nőből van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!