Greta Thunberg diktálja a tempót a német autóiparnak? – REAKCIÓ Várkonyi Gáborral

2023. április 07. 17:00

Merre tovább Európa? Kell-e nekünk akkugyár? Heti hírmagyarázat és világmegfejtés, ezúttal Várkonyi Gábor autópiaci szakértővel, Kohán Mátyással és Kacsoh Dániellel.

2023. április 07. 17:00
null
  • Jól jár-e Magyarország a debreceni akkumulátorgyárral?
  • Kik erőltetik az elektromobilitást, mik az előnyök és a hátrányok?
  • Tényleg összeszerelő üzem lett az országból?
  • Hol tart Európa az autópiaci versenyben, s mi a helyzet az Egyesült Államokkal és Kínával?
  • Mi köze Greta Thunbergnek a német autógyárakhoz?
  • Tényleg a tengeren túlra költözik a Volkswagen?

Ezekről is szó esett a Mandiner heti, ezúttal tematikus kibeszélő műsorában.

 

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. április 10. 12:38
Greta: Elloptátok az álmaimat és a gyermekkorom! (You have stolen my dreams and my childhood!) Afrikai gyerekrabszolga: Olyan gyorsan termelem ki a kobaltot az elektromos autódba, ahogy csak bírom, Gréta.
Steppenwolf
2023. április 07. 18:20
Mondod ezt úgy, hogy végig sem hallgattad, hiszen a megjelenés után negyed órával izzadtad ki ezt a magvas gondolatot magadból, egy egyórás beszélgetésből. Jó, tudom, egy kibaszott troll vagy, de akkor is vicces. :)
Ficium
2023. április 07. 17:31
Ez a Várkonyi még mindig nem érti, hogy a DS direkt veri-vereti szét a német autóipart.
olajfa1
2023. április 07. 17:20
A német autógyártók minden politikai mozzanatnak MEGFEKÜDTEK! -mint a nyilvános hölgy...- kezdve a turbó korszakkal, majd a diesel korszakkal, majd a "hybrid korszakkal", most meg az elektromos korszakkal... Aztán meg mindig a német autógyártól "szívtak"! lásd "VW botrányt" amikor csak és csakis a VW-t állították kínzó padra!... HOLOTT MINDEN MÁS AUTÓ IS UGYANÚGY ÜGYESKEDETT!!! mint a VW csak a VW egy picikét ügyesebb volt! De az aljasság egésszen máshonnan ered! Mert a dieselt is az amik erölttették MERT RENGETEG DIESELOLAJ MARADT A NYAKUKON ELADHATATLAN! MOST MEG AZ ELEKTROMOS ÁRAMOT AKARJÁK ELADNI UGYANILYEN ALJAS MÓDON! azzal sem törődve hogy ez sokkal károsabb a Föld bolygóra mint akár a benzinmotoros autó!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!