Elsírta magát a 100 éves veterán, miközben Amerika jelenlegi állapotáról beszélt (videó)

2022. július 08. 17:55

Szerinte országa, amelyért 80 évvel ezelőtt harcolt, most a „pokolba tart”.

2022. július 08. 17:55
null

Carl Spurlin Dekle, Plant City veteránja a tengerészgyalogságnál töltött idejére visszaemlékezve értékelte az országának a jelenlegi állapotát. Elmondta, hogy bár a háborúban való küzdelem volt a legnagyobb büszkesége, az abban elesett bajtársai nem a mai Amerikáért haltak meg.

 „Az emberek nem veszik észre, hogy mijük van” – mondta Dekle a Fox13-nak.

Amikor a veterán arról kezdett el beszélni, hogy milyen ellentétek vannak aközött az Amerika között amiért ő harcolt és aközött amiben most él, könnyekre fakadt:

„Szeretném, ha a fiatal gyerekek rájönnének, hogy a szabadságnak súlyos ára van. Nem mások jóságából adják az embereknek” – jelentette ki, hozzátéve, hogy „Olyasvalami, amiért küzdeni kell, és néha meg is kell halni érte”.

„Senki sem fogja olyan jól érezni magát, mint én. Senkinek sem lesz arra lehetősége, mint nekem. Ez már nem ugyanaz. 

– jelentette ki, kerek-perec.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sors
2022. július 11. 21:35
USA születésétől kezdve a háttérhatalom optimális embertípusának nevelőtelepe. Lehet, hogy az idős férfi másképpen élte meg belülről, ezt nem tagadhatom.
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2022. július 09. 15:45
Élvezettel röhögök a fájdalmán. Remélem látja még hogy az unokái kasztrált, torz genderlények lesznek mielőtt jól megérdemelt büntetését tölteni kezdi a pokolni.
Unknown
2022. július 09. 14:37
Ebből a következőt kéne megértenünk. A bácsi kb. a 68-as generáció szülei közül való. Valamit nagyon elb...sztak a gyerekeikkel, útjára bocsátva a szabadosságot ami azóta a posztmodern irányzatokig vezetett. Mit kellett volna akkor és ezáltal ma mit kellene másképp csinálni?
Aerion
2022. július 09. 10:38
Lőjétek fejbe a bájdenistákat! Halál a vokizmusra, halál az emberiség ellenségeire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!