Letöltendőt kapott a horvát miniszterelnök-helyettes

2012. november 15. 10:00

Radimir Cacic az M7-es autópályán okozott balesetet még 2010-ben. Az autóban, amelynek nekiment, ketten haltak meg: a politikus karácsony után börtönbe vonul.

2012. november 15. 10:00

Jogerősen egy év tíz hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélte távollétében a horvát kormány első miniszterelnök-helyettesét szerdán a Kaposvári Törvényszék halálos közúti baleset okozásának vétsége miatt.

Radimir Cacic szerda délután Zágrábban rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be lemondását. Egyelőre nem tudni, Magyarországon vonul-e börtönbe vonulni a horvát politikus.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2012. november 15. 13:37
ja, a horvátok meg most csodálkoznak és értetlenül állnak a letöltendő börtönbüntetés előtt. náluk ezt nem büntetik börtönnel? mondjuk nálunk se mindig szokták.
sky.net
2012. november 15. 11:12
előz a jogállam orbácigány??? : itt a minta : mégis számon lehet kérni egy politikai főlófaszt is??? hűdecoke tanulmányozd orbánviki ... pár száz kilométerre tudnak ilyet ...az alkotmányos kétharmados kossuth címeres nemzeti szabadságharcos gennyrakás ???...hát az nem megmonta a hillary fletót nem lehet számonkérni , meg ne próbáld kiccigány kezedre basznak jenkibű
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!