Sólyom végveszélyben 2.

2011. december 28. 14:57

Kik szolgálnak a magyar különleges erők kötelékében? Milyen feladatokat hajt végre egy Afganisztánban szolgáló magyar katona? A Becsengetünk és elfutunk új videójából minden kiderül.

2011. december 28. 14:57

A Magyar Honvédség Afganisztánban szolgáló 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljának katonái szeptemberben több amerikai katona életét mentették meg egy katonai akcióban. Az alakulat katonáit állomáshelyükön, Szolnokon tüntették ki bátorságukért. A Becsengetünk és elfutunk stábja ezután elkísérte őket Tatárszentgyörgyre, ahol egy éjszakai közös amerikai-magyar kiképzési gyakorlaton vettek részt. A videóból kiderül, hogyan készítik fel a különleges erőket arra, hogy szükség esetén ölniük kell.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2011. december 28. 21:24
Határozottan érdekes film volt, köszi. Mondjuk azon nem csodálkozom, hogy épp Lola tette fel a rendkívül innovatív, "Volt-e olyan, hogy félt?" c. kérdést.. :)
Claypool
2011. december 28. 17:57
Hozzák haza a magyar katonákat !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!