Nácik kint és bent, lent és fent, itt és ott

2023. február 15. 11:38

Ez aztán a végső győzelem. A tiszta Negyedik Birodalom.

2023. február 15. 11:38
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Az antifák nácik - olvasom. Főleg akik németek - mondja a másik. De az antifák onnan a nácik ellen jönnek ide, mert itt már nagyon sok a náci, ezért köszönet nekik - olvasom. Orbán náci, mert fajkeveredésről beszélt, de az ellenzéke is náci, a hazafias jó ellenzék éppúgy, mint a zsidóvillába beköltözött Gyurcsány vezette másik ellenzék, akik támogatják az ukrán nácikat.

Mert az ukránok nácik, Azov meg Bandera, pont ezért a különleges nácítlanító hadművelet. De Putyin is náci, Putyler igazából, nem véletlenül állt be mögé a náci magyar jobboldal, a náci kormány és sajtója, a hadművelet Z jelzése valójában kifordult SS rúna, vagy akár a horogkereszt egyik lehullott eleme.

Tigrisek és párducok után leopárdokat küldenek ide a németek ugyanazzal a vaskereszttel - mondja Putyin, ezzel is igazolva saját nagy honvédő háborúját a nácik ellen. Keletről tehát támadnak a nácik, és nyugatról is támadnak a nácik. Eközben a feminácik eltörlik a családot, a nyelvtannácik ellenőrzik a beszédet, a wokenáci szerint náci az, aki szerint csak két nem létezik, férfi meg nő, meg akinek fehér a bőre.

Nácik kint és bent, lent és fent, itt és ott. Ez aztán a végső győzelem. A tiszta Negyedik Birodalom.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkasfarkas
2023. február 16. 09:37
Azok a nácik, akikre az oroszok mondják. Már új szelek fújnak. :)
Lajoss
2023. február 16. 08:14
Ki ez az elmebeteg?
gonterl
2023. február 15. 17:28
Azt hiszem, hogy végig kellene gondolni a különböző izmusokról kialakított véleményeket. Én úgy gondolom, hogy a szóban forgó izmusok mindegyike elítélte a másikat (a fasiszták a kommunistákat, a kommunisták pedig a fasisztákat). Az elmúlt évszázadot mindenhol valamelyik izmus határozta meg, ezért nem lehetett beszélni egyik izmusnak sem, a jó, és a rossz oldaláról egyszerre. Sajnálatos, de úgy néz ki, hogy a 21. században is jellemzővé válik az elmúlt évszázad gyakorlata és megmaradnak kiirtandó tabu témák.
tartarossz.blog
2023. február 15. 17:27
Az antifa sokkal inkább anarchista mint bolsevik. Magyarország destabilizálódott állapotban van (ezzel nyilván maga Vlagyimir Putyin is tisztában van, amikor a nácítlanítás projektjét elindította tavaly februárban) legyengültek a nácizmussal szembeni immunválaszai, korábban volt szerencsém talán Schmitt Pál álamfő idején talán épp a lemondatására összeverődött elég vegyes "idegológiájú" sátoros tüntetésen egy külföldön élő antifával eszmétcserélni, ő akkor azt mondotta nekünk, hogy "egész Európa forrong és Magyarország a vérrög ebben a forradalmi helyzetben" - így nyilván hazatérésével segíteni akart nekünk ennek a helyzetnek a megváltoztatásában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!