Ma már kevesen emlékeznek arra a névre, hogy Antoniewicz Roland

2023. február 18. 02:14

Ő jutott eszembe erről a fiúkákat simogató pedagógiai asszisztensről. Nekem túl kihívó, túl provokatív a csávó. Túlságosan harsányan tolta túl a biciklit.

2023. február 18. 02:14
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Ma már kevesen emlékeznek arra a névre, hogy Antoniewicz Roland.

Nos, ő volt a rendszerváltás egyik országos hírű, sajtó által kedvelt provokátora, aki folyamatosan bosszantotta, triggerelte a rendszerváltó közönséget, és járatta le balhés megnyilvánulásaival - mint a Kádár János Baráti Kör bolsevik elnöke - a maradék kommunista baloldalt, akik nem győztek elhatárolódni tőle.

Valahogy, valamiért ő jutott eszembe erről a fiúkákat simogató pedagógusasszisztensről.

Nekem túl kihívó, túl provokatív a csávó. Túlságosan harsányan tolta túl a biciklit.

(Vagy valóban lökött.)

Ja igen. Antoniewicz Roland pár év múlva mint örmény trónörökös jelent meg a sajtóban, de annak már nem volt akkora visszhangja.”

 

Kiszállt a rendőrség az LMBTQ-aktivistaként is ténykedő pedagógiai asszisztenshez

A Magyar Nemzet információi kiszállt a rendőrség annak az elmúlt napokban többször is a hírlapok címlapjaira kerülő férfi lakására, aki a világhálóra feltöltött videóiban arról is beszélt, hogy viszonya volt egy 15 éves fiúval. A pedagógiai asszisztenst a hét elején kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából.

(Nyitókép: Facebook)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szilágyi Miklós
2023. február 19. 00:04
Nincs semmi újdonság a fasziban. Már Zánkán is volt pedofil pedagogosz 1986-ban, jól emlékszem rá. Szerencsére nem engem választott ki, hanem egy diszkós majom osztálytársamat.
szürkeSzarvas
2023. február 18. 19:04
Gyurcsányista álbuzi lenne? :)
Frakk a macskák réme
2023. február 18. 18:07
Erősen bűzlik az ügy. A South Parkban már minden abszurdat megformáltak, ami csak később fordult elő, vagy onnan másolnak a felforgatók. A tolerancia haláltábora, avagy mit csinál egy egér a seggben (The Death Camp of Tolerance) Trey Parker Trey Parker USA 2002. november 20. magyar 2005. március 16. 614 Az előző epizód folytatása. A homoszexuális Mr. Garrison ki akarja magát rúgatni, hogy diszkriminációra hivatkozva beperelhesse az iskolát és nagy összegű kártérítést kapjon. Célja elérése érdekében felfogadja tanársegédnek Mr. Furkót, akivel bizarr mutatványokat adnak elő az osztályban.
Rocktoberi
2023. február 18. 14:53
"Túlságosan harsányan tolta túl a biciklit. " Azt akarja mondani, hogy szép csendben kellett volna csinálni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!