Vagyontalanok nyilatkozata

2023. február 01. 22:20

Az összeharácsolt közpénzek már nem a politikusok, hanem azok családtagjainak számláján pihennek.

2023. február 01. 22:20
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Nyilvánosságra kerültek a friss politikusi vagyonnyilatkozatok. Egyvalamiben biztosak lehetünk, hogy ami azokban szerepel, az mindössze illúzió. Ugyan ki hiszi el, hogy az Európai Unió legkorruptabb kormányának tagjai mindössze ekkora vagyonnal rendelkeznek, miközben tolvajtempóban tüntetik el az uniós forrásokat és magyar adófizetők pénzét.

Továbbra sem nyilvánosak azonban a családtagok vagyonnyilatkozatai, így ne legyenek kétségeink, hogy az összeharácsolt közpénzek már nem a politikusok, hanem azok családtagjainak, barátainak, oligarcháinak nevén és számláján pihennek. A legújabb trükk pedig a hatalmasaink részéről, hogy ellopott közpénzektől duzzadó vagyonukat offshore hátterű magántőkealapokba rejtik, hogy azok lekövethetetlenné váljanak.

A legálszentebb minden politikus közül maga a miniszterelnök, aki alázatos és koldussorban lévő politikusnak igyekszik beállítani önmagát, aki nem is rendelkezik vagyonnal. Érdekes módon mégis minden családtagja, gyermekeitől elkezdve, sógorán át az édesapjáig és testvéréig az egész család vagyona a bankvilág elitjét meghazudtoló módon gyarapodott. És akkor még szót sem ejtettünk a régi cimboráról, Mészáros Lőrincről.

folyt. köv.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. február 02. 15:39
Lasd a gazdad GYF vagyonnyilatkozata
zakar zoltán béla
2023. február 02. 12:37
00
Szőke Ciklon
2023. február 02. 12:07
Ez a primitív, gyűlölködő gátlástalan hazudozó képtelen leszállni, a "legkorruptabb", meg a "tolvaj" jelzőktől elszakadni. Persze konkrétumok nélkül csak ezekkel a szavakkal lehet vádaskodni, de valószínű, hogy néhány hozzá hasonló idióta ugrik ezekre a szavakra. Remélem, kiderül, hová lett az a nagy mennyiségű júdáspénz, mire költötték, kiknek a zsebébe landolt.
edico
2023. február 02. 11:48
"Az összeharácsolt közpénzek már nem a politikusok, hanem azok családtagjainak számláján pihennek." A te sikkasztott vagyonod hol pihen te szaros álszent?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!