Tisztelegjünk az öreg, túlsúlyos transznő bukdácsolásával a sportoló versenyzők előtt

2023. január 31. 21:30

Egy polcra tesszük a topaságot a fiatal lányokkal és fiúkkal, akik akik versenyek százain indultak el.

2023. január 31. 21:30
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Tisztelegjünk az öreg, túlsúlyos transznő bukdácsolásával azok előtt a sportoló versenyzők előtt, akik gyermekkoruktól napi sok órai megfeszített munkával dolgoztak, hogy egy Európa Bajnokságra kijuthassanak. Egy polcra tesszük a reszkető lábú, felállni is képtelen topaságot a fiatal lányokkal és fiúkkal, akik akik versenyek százain indultak el, hajnalban keltek, a családjuk megfeszítette erejét a siker reményében. Őket mind porig alázza ez a jelenet.

A finn megnyitóünnepség azt a hangulatot írja le vagy járja körül, amikor nem tudsz igazán megszólalni, van benned egy csomó érzés, még csak feltétlenül sírni sem kell hozzá, hanem egyszerűen csak próbálnál ezzel kapcsolatban valamit mondani, de vannak az embernek az életében olyan pillanatok, amikor úgy érzed, hogy nincsenek szavak, elfogytak a szavak, nem tudsz mit mondani.”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2023. február 01. 10:51
-zsoltkom- "Tisztelegjünk az öreg, túlsúlyos transznő bukdácsolásával azok előtt a sportoló versenyzők előtt, akik gyermekkoruktól napi sok órai megfeszített munkával dolgoztak, hogy egy Európa Bajnokságra kijuthassanak." Velkovics, ahogy az öregséget szembeállítja a fiatalság állapotával úgy senki más Fidesz-keresztény nem tud szeretni. A család az család (többgenerációs családmodellel az élen) igazi jelentése Velkoviccsal be is van mutatva. Lehetőleg az öregek elfekvőbe... másra nem alkalmas a létük. Velkovics útszéli... aki megöregedett őt az útszélén hagyja. Idegesíti, hogy az öregek még élnek. Velkovicsnak az öreg ember nem ember. Az öreg ember legalább annyira tehet az öregedéséről -Velkovics mondanivalója szerint-, mint ahogyan a túlsúlyos tehet a kövérségéről. Az öregség Velkovicsnak szitokszó... ez áll legközelebb Fidesz-keresztény értékrendjéhez.
olvass
2023. február 01. 10:31
Szekunder szégyen lenne a legerősebb emóció, ... ha nem fuldokolva röhögnél legszívesebben mások hülyeségén, ... miközben elszorul a szíved a gondolattól, ... hogy néhány év múlva lehet, ... nálunk is börtönbüntetést fog érni egy ilyen kifütyülése.
Lajoss
2023. február 01. 07:53
Vili,ez a te szinted,nem a színművészeti..
Ne szájalj
2023. február 01. 06:57
A kerdes az, hogy hogy kvalifikalta magat, ki engedte indulni. Meg azt is megerjuk, hogy uszni nem tudo embereket engednek elindulni to atuszo versenyeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!