A Mi Hazánk betiltaná a Pride-ot (videó)

2022. július 19. 20:03

A Gyurcsány-kormány támogatta, az Orbán-kormány tűri, a Mi Hazánk viszont tiltaná az efféle deviáns propagandát.

2022. július 19. 20:03
null
Novák Előd
Vasarnap.hu

„Megszokhatták a magyar emberek, hogyha Budapest Pride, akkor Hősök tere és Andrássy út. Idén ez mégis másképp lesz, mi ennek az oka?
Az életvédő Alfa Szövetséggel és több más nemzeti szervezettel karöltve sikerült lefoglalni a legszimbolikusabb közterületeket az LMBTQ-P-felvonulás elől. Így nem kell már a négy fal közé bemenekülnie annak, aki a gyermekét szeretné megóvni a deviáns propagandáktól. Az LMBTQ esetében a világ legerősebb lobbijáról beszélünk, amely agresszíven terjeszkedik. Most már nem az a kérdés, hogy a négy fal közül ki merészkednek-e, hanem hogy az iskolákba, óvodákba bejutnak-e? Ennek véget kell vetnünk. A Gyurcsány-kormány támogatta, az Orbán-kormány tűri, a Mi Hazánk Mozgalom viszont egyenesen tiltaná az efféle deviáns propagandát.

Ön szerint kik fognak ellátogatni a szombati Pride-ra?
Sokan vannak, akik vagy kormányellenes tiltakozásnak tekintik majd, vagy csak fel vannak heccelve és ezért fognak elmenni. Úgy csinálnak mintha a homofóbia lenne Magyarországon a legnagyobb társadalmi probléma. Folyamatosan tolják ki a tűrésküszöböt, és próbálják elfogadottá tenni, normálisnak hazudni azt, ami nem az. Már nem hátrálhatunk, ezért kell, hogy néha szimbolikus jelleggel egy-egy szivárványos zászlót eltávolítsunk vagy éppen a homoszexuális propagandát tartalmazó, gyermekeknek szánt mesekönyveket ledaráljuk.

A Mi Hazánk Mozgalom által lefoglalt közterületeken várható ellentüntetés?
A szombati közterület-foglalások esetében úgy fogalmaznék, hogy azokat visszaadjuk a magyar családoknak. Korábban tettünk kísérletet egyfajta »hetero felvonulásra«, hogy a boldog, normális párok életét bemutassuk, idén ilyet azonban nem terveztünk.”

További részletek a videóban:

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. július 20. 16:33
After Party a BUDAPEST PARKBAN a vonulás után ! Nem veszélyes ez a majomhimlő terjedése miatt ? Egy darabig biztos nem megyek és nem engedem oda a gyereket sem !
gyaloggos
2022. július 20. 15:36
DEHOGY kell betiltani, az kontraproduktív lenne! INKÁBB szó nélkül hagyni őket, nem provokálni, tudomást sem szerezvén a vonulásukról! HADD menjenek oda, is, meg vissza is! OSZT ha érdektelenségbe fullad, amikor már nem lesz kivel vitatkozni arról, AKKOR végképp ki is fullad! MERTHOGY akkor minek?
beatrix8642
2022. július 20. 11:59
Teljes mértékben egyetértek Novák Előddel! Nincs helye hazánkban a Pride-nek! Be kell tiltani, de legalább valami mellékutcában, ha lehet zsákutcába szorítani a buzikt, leszbikusokat! Ott Makarenkói nevelésben részesíteni a mebntálisan súlyosan sérülteket! Magyarországon mindig a Teremtő általi értékek lesznek érvényesek! Az anya NŐ, az apa FÉRFI! Nincs más, nem lesz más permutáció! Akinek nem tetszik, irány Hollandia a bizik, leszbikusok tanyája!
cutcopy
2022. július 20. 11:47
Jaj ezt már a Jobbikban is elmondtad ezerszer Elődke, négy év múlva milyen pártnéven fogod újra..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!