Kitört a Vágó-Tvrtko háború

2022. április 18. 16:23

Egy „kicsinyesség” miatt.

2022. április 18. 16:23
null

Vágó István vasárnap este a közösségi oldalán illette kritikával Vujity Tvrtkot.

„Nézem a Heti Napló műsorát az ATV-n, benne egy áttekintést a világ tudás alapú vetélkedőiről. Vujity Tvrtko szép szavakkal megemlékezik Alex Trebekről, aki az általa is legendásnak mondott »Jeopardy!« című műsort vezette. De

»Mindent vagy semmit!« címmel.”– írja Vágó.

A volt kvízmester ezután kifejti: „Voltak, vannak konfliktusaim Tvrtkóval és az ATV-vel, de

Amikor Alex Trebek Magyarországon járt, volt miről beszélgetnünk egymással. Sajnálom, hogy Tvrtkónak ez már soha nem adatik meg”.

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. április 19. 12:21
Engem sem említett meg Trutykó, pedig én tudtam hogy a műanyag permeabilitása 1, nem úgy mint te meg a egyetemi tanár haverod akivel 200-ra mértétek. Ja nekem meg kellett tanulnomm mert a képernyőmön nem jelent meg a helyes válasz .
miazhogynagyonis
2022. április 19. 11:11
két nulla egymás mellett = egy WC. és ezek a szarkupacok így a helyükre kerültek.
Papalimapapa
2022. április 19. 10:15
Kaliberek egymás közt. Háború? Cicaharc se. Nevetséges. Vágó Vanbennevalami István... már akkor senki volt, amikor még volt valaki. A Trutymóról még ennyit se...
formaegy
2022. április 19. 09:52
Vágó, Vágó! Téged nem csak az ATV szar le, hanem a pöcegödrödön (dk) kívül az egész ország. Egy senki vagy, az átkos szarházi komcsija.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!