Nem nyűgözte le Homonnayt Gundel Takács családról alkotott véleménye

2021. november 21. 21:53

„Miért kell ilyenekkel szennyezni a környezetet?” – teszi fel a kérdést Erzsi cica büszke gazdája a Facebookon.

2021. november 21. 21:53
null

Nagy meglepetést és megrökönyödést váltott ki Gundel Takács Gábor vasárnap, a Telexen megjelent publicisztikája, amiben a műsorvezető arra a következtetésre jut, hogy egyáltalán nem olyan egyszerű definiálni, mi az a család.

Az írás kapcsán megszólalt a DK-közeli Homonnay Gergely is, aki nem ámult el Gundel Takács meglátásain. A macskás influencer „nagyívű faszságnak” nevezte a műsorvezető gondolatmenetét vasárnapi Facebook-bejegyzésében. Homonnay a Szemlélek magazinnak sem lett őszinte rajongója (ez a portál indított publicisztikasorozatot a kereszténység és a magánélet kapcsolatáról a Telexen). Mint írja, a Szemlélek „döbbenetesen közhelyes, szar” cikkei vagy fél órát elvettek az életéből.

Miért kell ilyenekkel szennyezni a környezetet?” – teszi fel végül a kérdést Erzsi cica büszke gazdája a Facebookon.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2021. november 23. 17:11
Nem értem a Mandinert, minek tolja állandóan a képünkbe ezt a fost?! El se olvasom xarok rá!
Lmcwelt
2021. november 23. 17:11
Nem értem a Mandinert, minek tolja állandóan a képünkbe ezt a fost?! El se olvasom xarok rá!
sorivo4
2021. november 22. 23:11
Mondjuk az egyik megkérdezett a háromból lehet Homonnay is.
sorivo4
2021. november 22. 23:07
"nem olyan egyszerű definiálni, mi az a család" A családot kurva könnyű definiálni. Meg kell kérdezni három magyart, és amelyik kettő ugyanazt mondja, az a család definíciója. Ennyire egyszerű. A többi meg a relativizálás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!