UEFA és gyarmatosítás

2021. július 11. 13:53

Ha az angolok kifütyülik az olasz himnuszt, hány meccsre fogják bezárni a Puskást?

2021. július 11. 13:53
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Még nem írtam az UEFA bennünket sújtó büntetéséről. Amit az UEFA – és a szervezetet befolyásoló erők – végre akarnak hajtani Magyarországgal szemben, az kulturális gyarmatosítás.Ha nem térdelsz le, ha kilógsz a sorból, így jársz. Jobb, ha az UEFA is tudja, nem leszünk gyarmat, az övék se. Minden támadás után erősebbek leszünk. Csak egy kérdés: Ha ma este az angolok kifütyülik az olasz himnuszt, esetleg sorsdöntő pillanatban belelézereznek az olasz kapus szemébe, akkor hány újabb meccsre fogják bezárni a Puskást?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bozzio
2021. július 12. 10:43
Szeretném tudni név szerint kik azok, akik ezt a döntést meghozták, vagy titkos annak a testületnek az összetétele ?
01234567890
2021. július 12. 09:55
Beindult a fidernyákok hazugsággyára, a Gyurcsány kormány is hazudot, de ennek csak töredékét. Ja még nem mondták hogy az elszabadult árakért is Soros tehet. Elúszik a fiatalok 10 milliója a közel 100%-os építőanyag áremelkedés miatt, ezt is Soros szervezte. Valószínűleg felfüggesztik az esedékes unióa átutalást, a fidernyákoknak az unióból csak a pénz kell.
Csigorin
2021. július 12. 09:01
nem kellett volna a buzerancia politikai reklamozasat, meg a blm politikai szervezet propagandajat benyomni a fotbalba, es akkor nem lenne ra reakcio. az egyik oldal politizalhat, a masik meg nem valaszolhat ra?
enes
2021. július 12. 08:56
A magyar himnusz alatt rohangáló idióta miatti büntetés hol van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!