Egy szavát ne higgyük a kormánynak!

2021. június 29. 21:35

Milliárdokat költenek sikerpropagandára, de évek óta átnéznek a gyermekekkel foglalkozók teljesen jogos követelésein!

2021. június 29. 21:35
Szél Bernadett
Facebook

„A beígért — de hiányzó — bölcsődei férőhelyekkel kapcsolatos tényfeltáró anyagom kapcsán a Mérce megkereste Szűcs Viktóriát, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének elnökét, aki többek között a következőket mondta: »amennyiben a 21 ezer férőhely továbbra is cél, a szakemberek utánpótlására a jó minőségű képzések érdekében meg kell erősíteni a képzőhelyeket, másrészt további inflációkövető béremelésre van szükség nem csak a szakdolgozók, hanem minden bölcsődei dolgozó számára. Hangsúlyozom, minden dolgozó számára, hiszen azon dolgozók, akik a bölcsődei háttérmunkát biztosítják, évek óta kimaradtak a bérintézkedésekből (kivéve minimálbér emelés), ami bérfeszültséget és feladatellátási zavarokat generál több esetben.«

Egy szavát ne higgyük annak a kormánynak, aki milliárdokat költ sikerpropagandára, de évek óta átnéz a gyermekekkel foglalkozók teljesen jogos követelésein!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. július 01. 15:50
Én inkább neked nem hiszem el egy szavadat sem! Ha lehet....
marica61
2021. június 30. 21:44
majd ha olyan buta idioták leszünk mint te és bandád
palicsi
2021. június 30. 19:00
Ez a videó elmondja amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes! https://www.youtube.com/watch?v=nyzXFxfVcIo
Magyarok Pásztora
2021. június 30. 12:46
Mi inkább a komcsi-femcsi-libsi moslékosoknak nem hiszünk ha nem baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!