Ki beszél?

2021. június 27. 10:17

Megmondom: A Holland birodalom beszél.

2021. június 27. 10:17
Jászberényi Sándor
Facebook

„Egyszer randevúztam egy amerikai milliomos nővel. Puccos helyen találkoztunk, kifejezetten örültem, hogy ki tudom fizetni a számlát a vacsora végén. A nőnek bérházai voltak New Yorkban.  Felfoghatatlan volt a számára, hogy itt embereknek annyi a havi fizetése, amennyit ő egy este elkölt.

Amikor a magyarokról beszélt, hosszasan ecsetelte, mi milyen jó kertészek, dadusok, sofőrök vagyunk. Itt egy kicsit feszült lettem – hiába volt nyilvánvaló a szándék, hogy kedveskedni akarnak velem és meg akarank dugni, mégiscsak kijelölik a helyem a táplálékláncban. Akkoriban írtam meg a Kuruc info tulajdonosi hálóját – a nő pedig nagyon szerette volna, ha elmegyek vele Amerikába. »Ne törődjek a pénzzel« – mondta.

Lefeküdtem vele, hogy elégtételt vegyek az összes Amerikában élő kertész, dadus és sofőr nevében, de nem lettem boytoy. Nem találkoztunk többet.

Ezt a kis történetet most azért mesélem el, mert még mindig nem tudok napirendre térni a holland miniszterelnök azon bonmottján, miszerint a magyarokat »NEKIK« térdre kell kényszerítenie. Nem tudok napirendre térni a dolog felett, és mentegetni sem tudom nagyon.

Nem, nem arról van szó, hogy nem lenne roppantul kellemetlen és ostoba a magyar pedifiltörvény, erről a nézeteimet már kifejtettem korábban. Arról van szó, hogy EU-s testvérállamunk most megmutatja, mit is gondol anblokk Kelet-Európáról.

Nem, nem a magyar kormányról beszél. A magyarokról, mint nemzetről beszél. Térdrekényszerítésről, még, ha ez a szimbolikus térben is mozog. Ez egyébként bőven ki van terjesztve a volt szocialista blokk összes országára is.

Egy volt kolonialista ország miniszterelnökeként, akik röpke kétszáz évvel ezelőtt vidáman kényszerítették térdre az indiaiakat, Cejlont, hadd ne soroljam, ez azért sok mindent elárul arról, milyen szerep is van kijelölve Kelet-Európának az Európai Unióban.

Ugyanaz, mint a volt gyarmatoknak. Ebben a régióban lehet gyárakat telepíteni, lehet a mindenkori kormányokat olyan adókedvezmény spirálba belehúzni, hogy megérje, fel lehet vásárolni a nemzeti infrastruktúrát és drágábban adni az őslakosoknak bármit, mint otthon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Onurisz
2021. június 28. 07:26
Azt mondod barátom, hogy "akkor és csak akkor nem lesznek ilyen megjegyzések, ha gazdaságilag (ahogyan most) és ideológiailag is (majd) kiszolgáljuk a tündöklő nyugatot." Egyetértünk. Csakhogy ez a szerinted 'homofób' törvény (elolvastad egyáltalán?) éppen arról szól, hogy ne szolgáljuk ki őket ideológiailag. Az a célja, hogy ne árassza el a magyar fiatalokat a genderideológiai agymosás. Ez a tudománytalan és ostoba idiotizmus (is) azt a célt szolgálja, hogy szétverjék az európai civilizáció szellemiségét, életformáját és hagyományait, és létrehozzanak egy 'világállamot', amelyet majd természetesen a valóságtól elszakadt kőgazdagok irányítanak a háttérből az ilyen ruttékon (politikai boytoy-okon) keresztül. Ahogy egy jobboldali politikus fogalmazott, 'intellektuális érdeklődés híján' arról fogalmuk sincs, hogy a civilizációs tradíciók száz- és ezredéveken át ható képződmények, amelyekkel nem lehet játszani, különösen olyasmivel nem, mint az iszlám. Pár száz frusztrált ökrön kívül (amilyen mindenütt van) senki nem akar nálunk a homoszexuálisoktól semmit, mert történelmi okokból, különösen a szovjetorosz elnyomás tapasztalatai alapján a személyes szabadságjogainkra nagyon kényesek vagyunk.
Robertoo
2021. június 27. 21:41
Istenem, milyen buta ember ez a cikkíró. Egyrészt, fel van háborodva a "kellemetlen (?) és ostoba (?) törvényen" (el sem olvasta, mert ha elolvasta volna, nem írna ilyen kellemetlen ostobaságokat), másrészt azon, ahogy kezelnek bennünket, miközben folyamatosan kelet-Európáról beszél. Nem, nem ott van Magyarország! Igazán kellemetlen ilyen ostobaságot olvasni egy 'újságírótól'.
egripeti77
2021. június 27. 21:40
TÖBBSZÖR VOLTAM DIÁKKOROMBAN NEMZETKÖZI TÁBORBAN DIÁKKOROMBAN (90-ES ÉVEK) AZ SCI-JAL. MINDEN SZUPI VOLT AZON TÚL, HOGY ELMAGYARÁZTÁK A KELET EURÓPAIAKNAK, MINDEN ESTE ZUHANYOZNI KELL ÉS MEGMUTATTÁK NEKÜNK A TUSFÜRDŐT, MINT ESZKÖZT.....
brekker
2021. június 27. 17:27
"hogy kedveskedni akarnak velem és meg akarank dugni" Hogy is volt ez? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!