Azt mondják, hogy az első pofon a legnagyobb

2021. június 03. 11:49

Orbán Viktor rendszeresen jön házhoz a pofonért az Európai Bíróságra.

2021. június 03. 11:49
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Az Európai Bíróság elutasította a magyar kormány keresetét a Sargentini-ügyben, és kimondta, hogy jogszerűen fogadtuk el a magyar jogállamiságról szóló jelentést. A jogállamisági vitákban Orbán mindig elbukik, legutóbb a fideszes civiltörvény esett el az Európai Bíróságon.

Azt mondják, hogy az első pofon a legnagyobb, a többit meg megszokja az ember. Nem tudom, hogy Orbán Viktor érez-e még ebből valamit, mert az tény, hogy rendszeresen jön házhoz a pofonért az Európai Bíróságra. Ilyen az, amikor van független igazságszolgáltatás, és a tetteknek vannak következményeik. Jobb, ha hozzászokik, mert ha rajtam múlik, 2022-től ez jön itthon is.”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egripeti77
2021. június 04. 09:41
Klári! Neked nem kell majd menned, mert Te ott vagy, nem itthon. Nem is szabad idejönnöd, mert neked ott a hazád. 31 éve még Moszkva lett volna a fészked, 20 éve Washington, most meg Brüsszel. Nehogy képviselj minket Klára! Mert az felér egy nemzetvesztéssel. Légy szíves ezt Fletónak is tanácsold a nevünkben!
formaegy
2021. június 04. 09:02
Mindenki tudja mennyit ér az E. Bíróság. Egy nagy szart! Olyan "szegedi bírók" bandája! Te pedig te rühes hazaáruló jobb ha kussolsz! Pffffffff!
Krupp Skya
2021. június 04. 06:05
Nagy Imrének nagyobb esélye lett volna az életbe maradáshoz, ha szovjet bírósághoz fordul jogorvoslási kérelemmel, mint Magyarországnak az Európai bíróságon nyerni. Nagy Imre inkább felfordult mint hogy meg tegye ezt a szívességet nagyapádnak aki személyes bosszú miatt végeztette ki Nagy Imrét. Lehet rád szavazni, de aki rád szavaz, az a tömeg gyilkosokra szavaz.
Krupp Skya
2021. június 04. 05:39
"Azt mondják, hogy az első pofon a legnagyobb" Meg azt is mondják, hogy a harmadik feleség pinája a legnagyobb. Vadai elbújhat mellette a közepessel. Ide passzoló vicc: Az ÁVH-s ezredes elveszi a százados beosztottját, nászéjszaka után felkelnek, az ezredes tiszteleg a feleségének- -Ezredes elvtárs, neked nem kel tisztelegni nekem, mert te ezredes vagy én meg csak százados. - Százados elvtársnő, igaz, hogy te csak százados vagy de a pinád az tengernagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!