A Fidesz alkalmatlanságának emlékműve: a szaladó Gulyás Gergely

2021. március 07. 18:09

Valójában Gulyás Gergely azt jelentette be, hogy a kormány alkalmatlan és/vagy lusta a járvány-válság kezelésére.

2021. március 07. 18:09
Kovács Gábor
HVG

Szokatlanul rövid, mindössze pár perces Kormányinfót tartott Gulyás Gergely miniszter, ahol bejelentette a járvány miatt bevezetendő új, az eddigieknél sokkal szigorúbb intézkedéseket. Illetve dehogy jelentett be intézkedéseket, valójában az intézkedések vázlatát ismertette, amivel kapcsolatban több a kérdés, mint a közölt információ.

Valójában Gulyás Gergely azt jelentette be, hogy a kormány alkalmatlan és/vagy lusta a járvány-válság kezelésére.

A tárcavezető tájékoztatója azért volt ilyen kurta, mert a szóvivővel együtt rohantak vissza a kormányülésre, ahol épp kidolgozás alatt álltak a részletszabályok és az intézkedések. »Kidolgozás alatt álltak« – aki akar, kiáltson germanizmust, ami alapból butaság, ha valahova, ide a szenvedő szerkezet dukál.

A kérdés, ami az adófizető, szavazó állampolgár fejében felvetődik: mégis mi a rossz nyavalyát csinált a kormány az elmúlt egy évben?

Ugyanis épp egy éve tart a járvány, nem most jelent meg, sőt még csak a helyzet sem az elmúlt három napban fordult drámaira, ahogy azt Gulyás Gergely sugallni igyekezett. No, és ha az elmúlt három napban fordult? A kormánynak egy év alatt bőven lett volna ideje, és kutya kötelessége lett volna felkészülni minden eshetőségre a legjobbtól a legrosszabbig.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsoltkom2
2021. március 08. 11:28
"A tárcavezető tájékoztatója azért volt ilyen kurta (...) a részletszabályok és az intézkedések. -Kidolgozás alatt álltak-" "Most erre mit mondjak? Annyi ember ment tönkre az elmúlt napokban, és most is megy tönkre, hogy ezzel nem tudunk mit kezdeni." - a parlagon maradt Parragh
fogas paduc
2021. március 08. 09:33
Ha jól emlékszem az ellenzék két hete még nagy ívű nyitási terveket propagált.
balbako_
2021. március 08. 07:31
Mit nem értett ez a fasz?
gondosmandarin
2021. március 08. 06:43
Ezen a kovács gáboron látszik, hogy kretén. A hvg meg aljas. és mindketten hazaáruló xarok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!