Nem várhatjuk el Európától, hogy helyettünk tegyen rendet idehaza

2020. július 21. 16:11

Orbán szabadságellenes és korrupt politikáját egyszer és mindenkorra felszámoljuk.

2020. július 21. 16:11
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Az új európai uniós költségvetés szövegéből egyértelműen látszik, hogy az Európai Unió megelégelte Orbán Viktor szabadságellenes és korrupt politikáját. Orbán céljaival szemben, a következő ciklusban a támogatások odaítélését a jogállami normák betartásához és a források jogszerű elköltéséhez kötötte az Európai Tanács. Ez az, ami ellen a magyar miniszterelnök korábban élesen tiltakozott. Sőt, Orbán még egy határozatot is elfogadtatott a fideszes többségű parlamenttel, hogy megvétózhassa a költségvetést, ha abban a jogállami normák betartását is elvárják, és ha a civil szervezetek is részesülhetnek a támogatásokból. Orbán mégsem ellenkezett, korábbi ígéretét megszegte, és maga is igennel voksolt a közös európai költségvetésre. Így a jövőben megvonhatják Magyarországtól az európai forrásokat, ha a Fidesz-kormány nem tartja be a demokratikus játékszabályokat, és az eddigi gyakorlathoz hasonlóan, tisztességtelen módon osztják el itthon az uniós támogatásokat. Dupla veszély ez a Fideszre és a gazdasági holdudvarára nézve, amely az elmúlt években első számú haszonélvezője volt az uniós támogatásoknak. Az új költségvetésben szereplő feltételek gyakorlatba ültetése azonban körülményesnek ígérkezik. Nem várhatjuk el Európától, hogy helyettünk tegyen rendet idehaza. 2022-ben saját magunk dönthetünk az ország jövőjéről, és gondoskodhatunk róla, hogy Orbán szabadságellenes és korrupt politikáját egyszer és mindenkorra felszámoljuk.”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2020. július 22. 15:27
HAHAHAAHAHAHAHA!!
linkeloe
2020. július 22. 13:05
Ezek meg kik? Bocsánat! Ez meg ki?
Magnólia
2020. július 22. 11:19
Az a 10 fő még óvódás csoportnak is kicsi, hát még pártnak, igaz viszont a szátok akkor mint a bécsi-kapu és zubog ki belőle a marhaság. Szánalmasak vagytok.
kikerics
2020. július 22. 09:39
Nocsak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!