Továbbra is a migránsok befogadására akarják kötelezni hazánkat

2020. május 14. 20:51

Reagálás az Európai Bíróság döntésére.

2020. május 14. 20:51
Fidesz
MTI-OS

„A tranzitzóna a magyar határellenőrzési rendszer fontos része, amely biztosítja, hogy illegális bevándorlók ne léphessenek be az országba. A mai luxemburgi ítélet megerősíti, hogy Magyarországot továbbra is kötelezni akarják a migránsok befogadására és ellenőrzés nélküli beengedésére. Ez ellentétes a magyar emberek akaratával és a magyar alkotmánnyal. A határokat meg kell védeni az illegális migrációtól és a menedékkérelmek benyújtására ellenőrzött körülmények között kell lehetőséget adni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. május 16. 07:41
Aha,meg az állami éheztetés...mocsok banda!
Emmanuel Goldstein
2020. május 15. 12:02
mese (főnév) 1. Rövid kitalált történet, amely szórakoztató, érdekfeszítő és erkölcsileg oktató célú. Jellemzője, hogy kitalált szereplők vannak benne, valamint olyan csodás részletek, amelyek a valós életben nem fordulhatnak elő. A történet jellemzően a jók sikerével fejeződik be, és ezáltal az életre is alkalmazható tanulságot hordoz. 2. Egy mű cselekménye, regény, elbeszélés, színpadi mű történetének vázlata. 3. Elképzelhetetlen történet vagy állítás, amely túllépi a valószerűség határát, és ezért általában nem fordulhat elő a valóságban, és ezért nem fogadható el igazságnak. 4. Kitalált magyarázat, az igazság leplezésére, önigazolásra, mások félrevezetésére, megtévesztésére kitalált esemény vagy körülmény, koholmány.
olajfa1
2020. május 15. 09:10
Na ez a "Kötelező népesség ide-oda telepítgetés" is színtiszta fasisztoid módszer! Ez is azt bizonyítja hogy a mai EU semmiben nem különbözik a Hitleri fasiszta Európától!
Bástyaelvtárs
2020. május 15. 08:34
bírósági ítéleteket nem kritizálni szokás hanem végrehajtani, suttyóikáim !Ráadásul ti magatok fordultatok több esetben is az eu-i bírósághoz elismerve ezzel döntési fennhatóságát, igazságügyi kompetenciájukat az ügyben. (mellesleg még ez sem kell, mert aláírtunk egy szerződést ahol kötelezte magát az ország, hogy nemzetközi peres ügyeinket ennél a bíróságnál visszük) Ehhez képes nagy demokraták ha nem nekik kedvező a döntés akkor hirtelen kiállnak a világ elé patetikus pofával és arról beszéltek, h ez nem a magyar nép érdeke??? Basszátok meg, a bíróságok soha nem érdekek mellett vagy ellen döntenek, hanem jogot szolgáltatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!