A nap, amikor a valóság megszűnt számítani Európában

2020. május 15. 15:00

Európa halálát talán a mai naphoz fogják kötni leszármazottaink.

2020. május 15. 15:00
Tutiblog
Pesti Srácok.hu

„A nagy változások persze sosem egyik percről a másikra történnek. A felfedezések és az európai kirajzás kora sem úgy kezdődött, hogy Kolumbusz belebotlott az amerikai kontinensbe 1492-ben, azt megelőzte az afrikai kikötők létesítése, az törökök által meghódított Közel-Keletet megkerülő indiai kereskedelem fellendülése és úgy általában az európai hajózás fejlődése. Mégis, Európa halálát talán a mai naphoz fogják kötni leszármazottaink, amikor elemzik, hogyan sikerült a legfejlettebb és legboldogabb kontinensből egy frusztrált, szegény tébolydát csinálni.

Az Európai Bíróság döntött, méghozzá a nyitóképen szereplő logika mentén. Nem számít a valóság, csak az ideológia. Beérett a nyílt társadalom elmeháborodott társadalommérnök híveinek évtizedes aknamunkája, az egyetemek, a kultúra és a bíróságok megszállása. Ahogy nem számít, hogy kinek mi van a lába között, akkor is nő, ha fasza van, úgy az Európai Bíróság tagjainak sem számít, hogy egy kerítés nem lehet börtön annak, aki kint van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. május 16. 10:49
MMXX = 2020
mokány
2020. május 16. 10:47
Communism reloaded : " Ami a tied az az enyém, és ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd." Robbery et day light. A világállam színre lép. Ügynökei leveszik álarcaikat.
mokány
2020. május 16. 10:33
Régi vicc, de most már igaz : " Az ajtó van bezárva, nem te."
BőröndÖdön
2020. május 16. 07:48
Cselédsajtó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!