Kormány, ellenzék: Tusványos, Tenerife

2019. július 27. 11:28

Az erdélyi találkozóval szemben az ellenzék részéről egyetlen információ kéredzkedik be a nyilvánosságba: Tóbiás József az őszig kapott haladékot az MSZP-től, hogy Tenerife és a T. Ház között válasszon.

2019. július 27. 11:28
Tamás Ervin
24.hu

„Az erdélyi találkozóval szemben az ellenzék részéről egyetlen információ kéredzkedik be a nyilvánosságba: Tóbiás József az őszig kapott haladékot az MSZP-től, hogy Tenerife és a T. Ház között válasszon. A költözésről nyilván sokan tudtak, de csak a hír kiszivárgása után lett vele pártilag közölve, hogy ez így nem fog menni, hiszen a Blikknek arról nyilatkozott, hogy ingázva képes onnan is ellátni feladatát.

Bizonyára számtalan objektív ok, méltányolható szempont, magyarázat tákolható össze arra az ordító különbségre, amelyet a két hír tartalma, hangulati tartománya kelt, az első nekifutásból levonható konklúzió utáni higgadtabb állapot sem képes azonban előhívni azt az állapotot, amelyik megnyugtatóan tisztázná a differenciát.

És ha kissé távolabb lökjük magunkat a szóban forgó látlelettől, akkor sem sokkal szívderítőbb a kép – ritkaságszámba vehető a kormánnyal szembeni közfigyelemre joggal igényt tartó üzenet, amely ne személyi töltésű, helyi torzsalkodásról tudósító volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2019. július 28. 16:55
lúdtalpbetét eladó!
u.cserkész
2019. július 28. 12:31
Bizony nehéz az ellenzék mellett érvelni. Ezért a következő éhségmenetre már el sem megyek.:-)
tango47
2019. július 27. 21:35
"... ritkaságszámba vehető a kormánnyal szembeni közfigyelemre joggal igényt tartó üzenet, amely ne személyi töltésű, helyi torzsalkodásról tudósító volna.” Mire gondolhatott a költő ezzel a roppant igényes félmondattal?
harcimarci
2019. július 27. 16:48
"csak egyetlen információ kérezkedett be a nyilvánosságba", mármint, hogy Tobiás elvtárs Teneriféről jár be a Kossuth térre. Azért ez nem egészen igaz... a Zindex azt is megírta, hogy a Gyurcsány kormány PPP konstrukcióban megépített sztrádaszakaszai 2031-ig 3000 milliárd forintjába kerülnek a magyar adófizetőknek. Mellesleg, a klimaharc szocialistái összesítették már, hogy az, hogy Tóbiás utasszállító repülőgéppel ingázik a munkahelyére, ez mennyi kerozinnal terheli meg a környezetet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!