Piaci versenyt Zuglóban

2019. május 13. 15:37

Tisztázni kell, hogy ki, vagy kik voltak a haszonélvezői a korrupt rendszernek.

2019. május 13. 15:37
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Előremenekült a zuglói Fidesz, amikor a helyi parkolási rendszer felmondását javasolta, amit a közgyűlés a hétfői napon meg is szavazott. A kormánypárti képviselők tisztában vannak vele, hogy a korábban általuk is szorgalmazott szolgáltatás ezer sebből vérzett, és most így próbálják menteni a menthetetlent. A parkolási szerződés felmondása azonban önmagában nem elégséges.

Tisztázni kell, hogy ki, vagy kik voltak a haszonélvezői a korrupt rendszernek. A Liberálisok szerint olyan vizsgálóbizottságot kell felállítani a botrány körülményeinek tisztázása érdekében, amelyben nem szerepelnek azok, akik korábban maguk is megszavazták a parkolási rendszert. Javasoljuk továbbá, hogy független és a témában jártas civileket is vonjanak be a botrány teljes körű kivizsgálásába.

Mi továbbra is azt az álláspontot képviseljük, hogy Zuglóban nyílt, átlátható és piaci alapú versenyben kell kiválasztani a legjobb szolgáltatást. Elutasítjuk, hogy az önkormányzat maga végezze és felügyelje a fizetős parkolási rendszert. Mert úgy pont azok üzemeltetnék a parkolást, akik korábban maguk is közreműködtek a korrupt rendszer létrehozásában.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!