A düh marad

2018. december 19. 09:47

A Gergely-naptár vastörvénye szerint a tüntetések legkésőbb péntek-szombaton véget érnek, és legkorábban jövőre kezdődnek újra – ha a lelkesedés addig el nem illan.

2018. december 19. 09:47
Borbás Barna
Válasz Online

„S hogy hová tart ez az egész? Nos, a köztévé vezetése láthatóan nem száll magába, még egy kisfőnököt sem rúgnak ki mutatóba, amiért ennyire dilettánsan és fogalmatlanul kezelték a hétvégi eseményeket. Az M1 híradójában nem lesz több valóságtartalom. A kormányzat nem hívja vissza a CEU amerikai diplomát adó képzését, és nem vonja vissza a túlóratörvényt. Az impertinens sorosozást ki lehet röhögni ezredjére is, az illetékes minisztérium válasza: még erősebb sorosozás. Az ellenzék négy vagy nyolc év töketlenkedés után felépített ugyan egy politikai terméket »rabszolgatörvény« címmel, de nem lett hirtelen se potensebb, se kormányzóképesebb. (Tényleg, megvolt már a heti kilépés a Jobbik-frakcióból?) A Gergely-naptár vastörvénye szerint a tüntetések legkésőbb péntek-szombaton véget érnek, és legkorábban jövőre kezdődnek újra – ha a lelkesedés addig el nem illan.

A düh viszont itt marad. A düh, amit hazavisz magával tüntető és kommentelő. A híradós vágóképek az egyre agresszívabb, személyeskedőbb és trágárabb parlamenti ordibálásról. A tévén és Facebook-élőben választók százezrei felé közvetített érzet, hogy a megválasztott országgyűlési képviselő megrángatható, kidobható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2018. december 20. 16:12
Kedves Barna ! Valóban marad a düh.. Csak nem azért amit írtál.. Hanem azért, hogy micsoda gusztustalan-pofátlan-gátlástalan figurák nevezhetik magukat országgyűlési képviselőnek nálunk. IGen, EZ valóban dühítő.. Titokban remánykedek, hogy egy-két markosabb legény egy csöndes éjszakai utcasarkon lekever egy-két tisztességes pofont nekik..rászolgáltak valamennyien. Na jó,Tordai Bencikének még egy fenékenrugást is kívánok.. Bernikének meg mondjuk csak a frufruját vágják le tövig...:D:D:D
tevevanegypupu
2018. december 20. 15:32
Ahogy megbuktak Simicskával, megbuknak azzal együtt is akitők a pénzt kikunyerálták.. .remélem nem a szerencsétlen Soros pénzeli őket, már rengeteget vesztett a balliberálisokkal, most meg még a válasz is..Újabban mintha kifejezetten érzéke lenne a létező legtehetségtelenebb hülyék kiválasztásához..
SoJe
2018. december 19. 22:08
Ezért kár volt újraindulni. Gyönge írás, rossz irány.
tango47
2018. december 19. 20:24
A Válasz már a minden mindegy jelszavával még elvadultabbá vált, mint a legszebb Simicska időkben, hogy ilyen csőlátású, idióta, elfogult cikket jelentet meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!